Fırında Sebzeli Balık Yemekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nebulam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eline sağlık Mehmet
Balık pişirmenin değişik yollarını göstermişsin hepimize..
Hemen hemen büyük çoğunluğumuz bilindik bir kaç pişirme yöntemi dışına çıkmayız pek.
Bu tariflerden sonra ilk fırsatta denememek bu lezzetlerden mahrum kalmak anlamına gelir.

Guzel tarifler ellerine saglik ben genelde baligi tavada yapiyorum bir dahaki sefere baligi tuzlamadan ve kesik atmadan tavaya atacagim. Bu tarifleride levrekde denemek istiyorum 🙂

Eline sağlık Mehmet
Balık pişirmenin değişik yollarını göstermişsin hepimize..
Hemen hemen büyük çoğunluğumuz bilindik bir kaç pişirme yöntemi dışına çıkmayız pek.
Bu tariflerden sonra ilk fırsatta denememek bu lezzetlerden mahrum kalmak anlamına gelir.
Şeref abi çok sağol 👍👍
İzmirliyiz ya ot ve sebzeyi bir şeyden eksik etmeyiz 😉😉 Şaka bir yana tarifler tamamen kendi uydurmasyonlarımdır, ama gerçekten lezzetlidir. Tabi malzeme çok lezzetli, genellikle tüm malzemem organik köy ürünüdür, balığıda zaten elimden geldiğince kendim yakalıyorum. Yani bu malzemeyle neyi kombine etsen lezzetli oluyor :hhhhhh::hhhhhh:
Yakında bir dolma versiyonumu yayınlayacağım, yaparken kendim bile tahmin etmedim bu kadar lezzetli olacağını 🙂🙂
Beğendiğin için çok teşekkürler 👍👍

Guzel tarifler ellerine saglik ben genelde baligi tavada yapiyorum bir dahaki sefere baligi tuzlamadan ve kesik atmadan tavaya atacagim. Bu tarifleride levrekde denemek istiyorum 🙂
Evet Oğuz ya balığı fırına atmadan önce tuzlayıp kesik atıyorlar ya ve bunu profösyonel aşçılar bile yapıyor, inanamıyorum :acpsnr::acpsnr:
Birçok yem videomda görüldüğü gibi tuzlamayı yapma nedenimiz etin suyunu salıp sertleşmesini sağlamak, ama bunu yiyeceğimiz etde olsun istemeyezki :ssrtcbya::ssrtcbya:
Levrektede 100% uyarlıdır tarifeler 😉😉
Afiyet olsun 👍👍

Back