Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fluorocarbon misina leader kıyaslama

Mehmet16

Yeni Üye
Adı
Mehmet ünal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar. Bir konuda yardım ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Hedef balığım levrek öncelikle belirteyim. Kullandığım ip gosen 1PE(0.17) çekeri 9kg civarı. Bu kg ye yakın olarak bir flourocarbon misina tercihlerinde çok kararsız kaldım. Shimano ocea ya baktığımız zaman 0.38 in çeker değeri 9.1 kg. Fakat latex markası 0.25 i 9.84 kg çeker gösteriyor. Seaguar fxr 0.28 ise 9.27 kg çeker gösteriyor. Kafamı karıştıran ise daiwa shimano diğer benzer markaların 0.35-0.40 kalınlıkta olan fluorocarbon misinaları çeker değeri belirttiğim markaların 0.25 ine nasıl eş değer olabiliyor. Bu ciddi bir değer. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden..

Adı
İSMAİL KOÇ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Seaguar dediğiniz zaman fluorocarbon misinanın mucidi olan bir firmadan bahsediyorsunuz, bana göre 1 numaradır bu konuda, gerçek çeker değerlerini büyük ihtimalle verecektir, diğer markalar hakkında bir bilgim yok