Fly bağlama malzemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enginson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aranan kan bulundu 🙂
Hayırlı olsun Engin,
O bağladığın asistlere neden makaron geçirmiyorsun,
geçen yaptıklarınıda görmüştüm makaron geçirmemişsin
soracaktım, şimdi aklıma geldi sorayım.

Hayırlı olsun Engin,
O bağladığın asistlere neden makaron geçirmiyorsun,
geçen yaptıklarınıda görmüştüm makaron geçirmemişsin
soracaktım, şimdi aklıma geldi sorayım.
Sağol abi, makaron geçiriyorum abi makaron bulamadım kimsede en son eve tamire gelen elektrikçide bulunca aldım biraz 🙂 yeni yaptıklarımda makaron var.

siyah makaron buldum aslında kırmızı ya da farklı renlerde bulabilirsem süper olur. iğnem bitti bir ara iğne bulmam lazım

Sağol abi, makaron geçiriyorum abi makaron bulamadım kimsede en son eve tamire gelen elektrikçide bulunca aldım biraz 🙂 yeni yaptıklarımda makaron var.
Elektrikcilerde olur bu makaron.
En çok çeşidi Karaköy'de Elektrikcilerin bulunduğu bir han var, orada bulursun..

Elektrikcilerde olur bu makaron.
En çok çeşidi Karaköy'de Elektrikcilerin bulunduğu bir han var, orada bulursun..
Üsküdarda gezmediğim elektrikçi kalmadı abi karşıya da bu aralar geçemiyorum. en son dediğim gibi eve gelen elektrikçide buldum.

Dosyalar

• upload_2017-12-12_7-8-51.png
    upload_2017-12-12_7-8-51.png
    487.6 KB · Okunma: 35
aranan kan bulundu 🙂

Üsküdarda gezmediğim elektrikçi kalmadı abi karşıya da bu aralar geçemiyorum. en son dediğim gibi eve gelen elektrikçide buldum.

Hayirli olsun. Ellerinize saglik cok guzeller. Aslinda yemli istavrit yapmak yerine buna benzer asistler ve mini jiglerle lrf ile cinekop pesine dusmeyi dusunuyorum ama asiri ruzgar gozumu korkutuyor.

Hayirli olsun. Ellerinize saglik cok guzeller. Aslinda yemli istavrit yapmak yerine buna benzer asistler ve mini jiglerle lrf ile cinekop pesine dusmeyi dusunuyorum ama asiri ruzgar gozumu korkutuyor.
üsküdarda okyanus balıkçılık var, adamlar Çanakkale yemlisi diye bir takım yapmışlar spin kamışla avlanabiliyorsun ve çok verimli bir takım. bayağı bir sipariş aldılar. rüzgarlı havada bu şekilde spin yapılır diye düşünüyorum. bu üründen bir kaç kişi aldı istanbulda ve güzel balıklar almışlar, sonrasında seri olarak bayağı bir yaptılar. bu tarz bir şey de deneyebilirsin. ağırlığı 20 gr.
upload_2017-12-12_13-13-45.png

üsküdarda okyanus balıkçılık var, adamlar Çanakkale yemlisi diye bir takım yapmışlar spin kamışla avlanabiliyorsun ve çok verimli bir takım. bayağı bir sipariş aldılar. rüzgarlı havada bu şekilde spin yapılır diye düşünüyorum. bu üründen bir kaç kişi aldı istanbulda ve güzel balıklar almışlar, sonrasında seri olarak bayağı bir yaptılar. bu tarz bir şey de deneyebilirsin. ağırlığı 20 gr.
68724 dosyayı görüntüle

Uskudara yolumuz dusunce cengizden sonra okyanusa ugramak sart oldu o zaman 🙂

68724 dosyayı görüntüle

Bunlardan çeşitli gramajlarda bende var,
üç sene evvel Turna için almıştım çalışmayınca bir kenara koydum,
hiç aklıma gelmedi böyle bir takım yapayım,
bu iyi fikir oldu Engin sağolasın,
"akıl-akıldan üstünmüş demişler doğru demişler!"👍
tabi Lüfer ailesi olursa sularda.🙂

Uskudara yolumuz dusunce cengizden sonra okyanusa ugramak sart oldu o zaman 🙂
Cumhur Üküdara bunlar için gideceksen gitme bende var çeşitli gramajlarda,
yarın bakarım garaj'dan paylaşırız.🙂

Back