Hayırlı olsun Engin,aranan kan bulundu 🙂
O bağladığın asistlere neden makaron geçirmiyorsun,
geçen yaptıklarınıda görmüştüm makaron geçirmemişsin
soracaktım, şimdi aklıma geldi sorayım.
Hayırlı olsun Engin,aranan kan bulundu 🙂
Sağol abi, makaron geçiriyorum abi makaron bulamadım kimsede en son eve tamire gelen elektrikçide bulunca aldım biraz 🙂 yeni yaptıklarımda makaron var.Hayırlı olsun Engin,
O bağladığın asistlere neden makaron geçirmiyorsun,
geçen yaptıklarınıda görmüştüm makaron geçirmemişsin
soracaktım, şimdi aklıma geldi sorayım.
Ah bir gelebilsem İstanbul’a 🙂kanka yapayım sanada buralardaysan veririm görüştüğümüzde. geçen birine verdik adam ne kadar bağladıysam aldı sonradan adanada balığı doğramış asistlerle 😀
Elektrikcilerde olur bu makaron.Sağol abi, makaron geçiriyorum abi makaron bulamadım kimsede en son eve tamire gelen elektrikçide bulunca aldım biraz 🙂 yeni yaptıklarımda makaron var.
Üsküdarda gezmediğim elektrikçi kalmadı abi karşıya da bu aralar geçemiyorum. en son dediğim gibi eve gelen elektrikçide buldum.Elektrikcilerde olur bu makaron.
En çok çeşidi Karaköy'de Elektrikcilerin bulunduğu bir han var, orada bulursun..
aranan kan bulundu 🙂
Üsküdarda gezmediğim elektrikçi kalmadı abi karşıya da bu aralar geçemiyorum. en son dediğim gibi eve gelen elektrikçide buldum.
üsküdarda okyanus balıkçılık var, adamlar Çanakkale yemlisi diye bir takım yapmışlar spin kamışla avlanabiliyorsun ve çok verimli bir takım. bayağı bir sipariş aldılar. rüzgarlı havada bu şekilde spin yapılır diye düşünüyorum. bu üründen bir kaç kişi aldı istanbulda ve güzel balıklar almışlar, sonrasında seri olarak bayağı bir yaptılar. bu tarz bir şey de deneyebilirsin. ağırlığı 20 gr.Hayirli olsun. Ellerinize saglik cok guzeller. Aslinda yemli istavrit yapmak yerine buna benzer asistler ve mini jiglerle lrf ile cinekop pesine dusmeyi dusunuyorum ama asiri ruzgar gozumu korkutuyor.
üsküdarda okyanus balıkçılık var, adamlar Çanakkale yemlisi diye bir takım yapmışlar spin kamışla avlanabiliyorsun ve çok verimli bir takım. bayağı bir sipariş aldılar. rüzgarlı havada bu şekilde spin yapılır diye düşünüyorum. bu üründen bir kaç kişi aldı istanbulda ve güzel balıklar almışlar, sonrasında seri olarak bayağı bir yaptılar. bu tarz bir şey de deneyebilirsin. ağırlığı 20 gr.
68724 dosyayı görüntüle
üsküdarda okyanus balıkçılık var, adamlar Çanakkale yemlisi diye bir takım yapmışlar spin kamışla avlanabiliyorsun ve çok verimli bir takım. bayağı bir sipariş aldılar. rüzgarlı havada bu şekilde spin yapılır diye düşünüyorum. bu üründen bir kaç kişi aldı istanbulda ve güzel balıklar almışlar, sonrasında seri olarak bayağı bir yaptılar. bu tarz bir şey de deneyebilirsin. ağırlığı 20 gr.
68724 dosyayı görüntüle
Cumhur Üküdara bunlar için gideceksen gitme bende var çeşitli gramajlarda,Uskudara yolumuz dusunce cengizden sonra okyanusa ugramak sart oldu o zaman 🙂