Fly bağlama malzemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enginson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunlardan çeşitli gramajlarda bende var,
üç sene evvel Turna için almıştım çalışmayınca bir kenara koydum,
hiç aklıma gelmedi böyle bir takım yapayım,
bu iyi fikir oldu Engin sağolasın,
"akıl-akıldan üstünmüş demişler doğru demişler!"👍
tabi Lüfer ailesi olursa sularda.🙂

Cumhur Üküdara bunlar için gideceksen gitme bende var çeşitli gramajlarda,
yarın bakarım garaj'dan paylaşırız.🙂
abi ne demek orada abiler yapıyorlar. okyanusun sahibi Çanakkaleli. bu takımdan İstanbul için biri istemiş deneyip balık alınca hazırlamışlar burası içinde 🙂 bu şekilde hem spin hem yemli yorulmadan sabaha kadar at çek 😀

Üsküdarda gezmediğim elektrikçi kalmadı abi karşıya da bu aralar geçemiyorum. en son dediğim gibi eve gelen elektrikçide buldum.
Üsküdara kadar gitmişken oradan karşıya geçmek sadece bir kaç dakikalık iş..
Marmaray 3-5 dk içinde Sirkeci'de oluyor, inip köprüden geçmeyi de hesaplasan 15-20 dk içinde Karaköy meydanda olmak mümkün..

üsküdarda okyanus balıkçılık var, adamlar Çanakkale yemlisi diye bir takım yapmışlar spin kamışla avlanabiliyorsun ve çok verimli bir takım. bayağı bir sipariş aldılar. rüzgarlı havada bu şekilde spin yapılır diye düşünüyorum. bu üründen bir kaç kişi aldı istanbulda ve güzel balıklar almışlar, sonrasında seri olarak bayağı bir yaptılar. bu tarz bir şey de deneyebilirsin. ağırlığı 20 gr.
68724 dosyayı görüntüle
Açıkcası Çanakkale'de böyle bir takımla karşılaşmadım ben.
Bu takıma takılacak yem ne kadar taze olursa olsun 3 defa atılamaz.

Açıkcası Çanakkale'de böyle bir takımla karşılaşmadım ben.
Bu takıma takılacak yem ne kadar taze olursa olsun 3 defa atılamaz.
Bende karşılaşmadım ama öyle dediler. ilk gördüm sordum çanakkalede bu şekilde spin yapıyorlarmış. ilginç bir durum mantıklı geldi bir de burada kullanan birisi iş yapınca bir kaç tane daha aldı. bu sene benim kalemime uygun balık olmadığından spin takım kurmadım kendime eskisini de elden çıkarttım. ama kurarsam bu takımdan alıcam deneyeceğim.

şu ürün gözüme çarptı bir ara ama sipariş vermedim henüz. çok kaliteli görünmüyor ama iş görür gibi.
(link)

Back