Melih Peker
Daimi Üye
Lrf takımları ile kullanamaz mıyız ben biraz fly disiplinine soğuk bakıyorum .saygı duyuyorum ama bana ters geliyor belki beceremeyeceğimi düşündüğümden ..
Kullandığım takım:Lrf takımları ile kullanamaz mıyız ben biraz fly disiplinine soğuk bakıyorum .saygı duyuyorum ama bana ters geliyor belki beceremeyeceğimi düşündüğümden ..
Yavaş batan şamandıra arkasına denesenize fly aynı silikon gibiKullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe
0,26 mm Daiwa prorex fc leader fluorocarbon
Light spin takım aslında benim kullandığım takım, ucuna jig bağlıyorum ki uzağa atabileyim (mesafe konusunda, dolaşma vs. sorun yaşamıyorum). Jigin 40-50 cm yukarısına herhangi bir ekleme yapmadan köstek gibi ekliyorum fly'ları.
Şunu da belirteyim bir süredir light spinden sıyrılıp UL hatta XUL disiplini için takım hazırlıyorum. 1-1,5 jigheadler ile bu çalışmalarımı aynı sistemle kullanmak istiyorum ki çok daha avcı olacağı kanaatindeyim.
çok güzel çalışma balıklarla birlikte foto beklerim bol şansKullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe
0,26 mm Daiwa prorex fc leader fluorocarbon
Light spin takım aslında benim kullandığım takım, ucuna jig bağlıyorum ki uzağa atabileyim (mesafe konusunda, dolaşma vs. sorun yaşamıyorum). Jigin 40-50 cm yukarısına herhangi bir ekleme yapmadan köstek gibi ekliyorum fly'ları.
Şunu da belirteyim bir süredir light spinden sıyrılıp UL hatta XUL disiplini için takım hazırlıyorum. 1-1,5 jigheadler ile bu çalışmalarımı aynı sistemle kullanmak istiyorum ki çok daha avcı olacağı kanaatindeyim.
Teşekkür ederim 🙂çok güzel çalışma balıklarla birlikte foto beklerim bol şans