Fly Streamer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çaça
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lrf takımları ile kullanamaz mıyız ben biraz fly disiplinine soğuk bakıyorum .saygı duyuyorum ama bana ters geliyor belki beceremeyeceğimi düşündüğümden ..

Lrf takımları ile kullanamaz mıyız ben biraz fly disiplinine soğuk bakıyorum .saygı duyuyorum ama bana ters geliyor belki beceremeyeceğimi düşündüğümden ..
Kullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe
0,26 mm Daiwa prorex fc leader fluorocarbon

Light spin takım aslında benim kullandığım takım, ucuna jig bağlıyorum ki uzağa atabileyim (mesafe konusunda, dolaşma vs. sorun yaşamıyorum). Jigin 40-50 cm yukarısına herhangi bir ekleme yapmadan köstek gibi ekliyorum fly'ları.

Şunu da belirteyim bir süredir light spinden sıyrılıp UL hatta XUL disiplini için takım hazırlıyorum. 1-1,5 jigheadler ile bu çalışmalarımı aynı sistemle kullanmak istiyorum ki çok daha avcı olacağı kanaatindeyim.

Son düzenleme:
Kullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe

Light spin takım aslında benim kullandığım takım, ucuna jig bağlıyorum ki uzağa atabileyim (mesafe konusunda, dolaşma vs. sorun yaşamıyorum). Jigin 40-50 cm yukarısına herhangi bir ekleme yapmadan köstek gibi ekliyorum fly'ları.

Şunu da belirteyim bir süredir light spinden sıyrılıp UL hatta XUL disiplini için takım hazırlıyorum. 1-1,5 jigheadler ile bu çalışmalarımı aynı sistemle kullanmak istiyorum ki çok daha avcı olacağı kanaatindeyim.
Yavaş batan şamandıra arkasına denesenize fly aynı silikon gibi

Kullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe

çok güzel çalışma balıklarla birlikte foto beklerim bol şans

IMG_20200222_154522.jpgIMG_20200222_154621.jpgIMG_20200222_155031.jpg

O'shaughnessy 1 numara iğne, beyaz, olive, siyah renk bucktail, crystal flash şerit, kırmızı flashbou, epoxy (ince ve kalın), glow gözler, 210 fuşya ip, 502 japon yapıştırıcı.

Fly Cobra
IMG_20200420_135533.jpg
IMG_20200420_135110.jpg
IMG_20200420_134805.jpg

Görsel olarak mükemmel. işlevsel olacağından da şüphem yok. Bu çalışmalar için örnek babında videonuzu yayımlayabilir misiniz?

Back