Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fly Streamer

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Lrf takımları ile kullanamaz mıyız ben biraz fly disiplinine soğuk bakıyorum .saygı duyuyorum ama bana ters geliyor belki beceremeyeceğimi düşündüğümden ..

Çaça

Aktif Üye
Lrf takımları ile kullanamaz mıyız ben biraz fly disiplinine soğuk bakıyorum .saygı duyuyorum ama bana ters geliyor belki beceremeyeceğimi düşündüğümden ..
Kullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe
0,26 mm Daiwa prorex fc leader fluorocarbon

Light spin takım aslında benim kullandığım takım, ucuna jig bağlıyorum ki uzağa atabileyim (mesafe konusunda, dolaşma vs. sorun yaşamıyorum). Jigin 40-50 cm yukarısına herhangi bir ekleme yapmadan köstek gibi ekliyorum fly'ları.

Şunu da belirteyim bir süredir light spinden sıyrılıp UL hatta XUL disiplini için takım hazırlıyorum. 1-1,5 jigheadler ile bu çalışmalarımı aynı sistemle kullanmak istiyorum ki çok daha avcı olacağı kanaatindeyim.

Son düzenleme:

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe

Light spin takım aslında benim kullandığım takım, ucuna jig bağlıyorum ki uzağa atabileyim (mesafe konusunda, dolaşma vs. sorun yaşamıyorum). Jigin 40-50 cm yukarısına herhangi bir ekleme yapmadan köstek gibi ekliyorum fly'ları.

Şunu da belirteyim bir süredir light spinden sıyrılıp UL hatta XUL disiplini için takım hazırlıyorum. 1-1,5 jigheadler ile bu çalışmalarımı aynı sistemle kullanmak istiyorum ki çok daha avcı olacağı kanaatindeyim.
Yavaş batan şamandıra arkasına denesenize fly aynı silikon gibi

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kullandığım takım:
Savage gear 5-14
Ceymar 25
Ygk g soul 0,8 pe

çok güzel çalışma balıklarla birlikte foto beklerim bol şans

Çaça

Aktif Üye
IMG_20200222_154522.jpgIMG_20200222_154621.jpgIMG_20200222_155031.jpg

O'shaughnessy 1 numara iğne, beyaz, olive, siyah renk bucktail, crystal flash şerit, kırmızı flashbou, epoxy (ince ve kalın), glow gözler, 210 fuşya ip, 502 japon yapıştırıcı.

tardu

Üye
Adı
Tardu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Görsel olarak mükemmel. işlevsel olacağından da şüphem yok. Bu çalışmalar için örnek babında videonuzu yayımlayabilir misiniz?