Flykutluc@2013-ELMA İÇ KURDU LARVASI ( Cydia pomenalla L.)

Sevinirim tesekkurler

emeğinize sağlık çok açıklayıcı yapım aşamasıda çok güzel dilerim istediğiniz güzellikte balığıda yakalarsınız rast gele 👍

Çok güzel gerçekten. Ben de geçen sezon sonunda aldığım kamış ve makinemle çayırlık alanlarda ve su kenarlarında atış çalışmalarına başladım çok iyi olmasa da izlediğim videolar ve okuduğum kaynaklardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sinek bağlama düşüncesi ise açıkçası korkutuyor şu an için sanki yapamazmışım gibi geliyor. Ama bir yerden de başlamak gerekecek diye düşünüyorum. Çünkü piyasada satılan sinekler istediğim gibi değil, hemen deforme oluyorlar. Yurt dışından getirtmekte pahalı ve ne geleceğini de tam bilemiyorum. Fly bağlamak için malzeme bulmak bile zor ama ben şimdiden kıl tüy ne bulursam toplamaya çalışıyorum. Ne kadar işime yarayacak meçhul tabi 🙂
Ama farklı bir yola girdiğimin farkındayım. Umarım olumsuzlukar yıldırmaz beni ve bir gün bağladığım sinekle yakaladığım balığı suya tekrar saldığımda salınarak uzaklaştığını görebilirim.

beklemedeyim bülent abi teşekkürler 🙂

Kamış numarası: 5/6 minimum 2,70 max: 2,74 boy(dere,akarsu,göl,gölet)

Makine: 5/6 (4/5 BAŞLANGIÇ İÇİN İNCE VE 6/7 KALIN OLUR )

İP:WF-5F YADA WF-6F (TAVSİYEM WF-6F)

Leader (kılavuz): Hedef balığın kilogram ve agresifliğine göre seçimi kendin yapman daha doğru olur ama mutlaka floro carbon misina olmalı mesela 0,12--0,14--0,18 veya 0,14--0,18--0,20 misinaları eşit boylarda üç parça birleştirerek yaparsan başlangıçta işine yarar,,,,eğer orjinal alıyım dersen 5x--6x kullanmanı tavsiye ederim,,,ilk alıştırmalarda kılavuz çok dolaşır ve düğümlenir bu neden le kendin yapman daha mantıklı olur,,,

temin konusuna gelince memlekette Dam ve Shimano Modeller var yada ben cabelas.com dan temin ediyorum ,,,tavsiye ettiğim numaralarda bütçene göre seçim yaparsın ama mutlaka numaralara sadık kal,,,combo(set) alman ilk etapta ekonomik olarak faydalı olur ,,,elektronic aramanı yapıp bütçene uygun seçenekleri paylaşırsan seçimde de yardımcı olurum,,,kolay gelsin🙂

Kamış numarası: 5/6 minimum 2,70 max: 2,74 boy(dere,akarsu,göl,gölet)

Makine: 5/6 (4/5 BAŞLANGIÇ İÇİN İNCE VE 6/7 KALIN OLUR )

İP:WF-5F YADA WF-6F (TAVSİYEM WF-6F)

Leader (kılavuz): Hedef balığın kilogram ve agresifliğine göre seçimi kendin yapman daha doğru olur ama mutlaka floro carbon misina olmalı mesela 0,12--0,14--0,18 veya 0,14--0,18--0,20 misinaları eşit boylarda üç parça birleştirerek yaparsan başlangıçta işine yarar,,,,eğer orjinal alıyım dersen 5x--6x kullanmanı tavsiye ederim,,,ilk alıştırmalarda kılavuz çok dolaşır ve düğümlenir bu neden le kendin yapman daha mantıklı olur,,,

temin konusuna gelince memlekette Dam ve Shimano Modeller var yada ben cabelas.com dan temin ediyorum ,,,tavsiye ettiğim numaralarda bütçene göre seçim yaparsın ama mutlaka numaralara sadık kal,,,combo(set) alman ilk etapta ekonomik olarak faydalı olur ,,,elektronic aramanı yapıp bütçene uygun seçenekleri paylaşırsan seçimde de yardımcı olurum,,,kolay gelsin🙂

çok teşekkürler bülent abi sağol bunları dikkate alıp seçim yapıyorum o zaman

Back