A.Bülent KUTLUCA
Aktif Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 26
Çok güzel gerçekten. Ben de geçen sezon sonunda aldığım kamış ve makinemle çayırlık alanlarda ve su kenarlarında atış çalışmalarına başladım çok iyi olmasa da izlediğim videolar ve okuduğum kaynaklardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sinek bağlama düşüncesi ise açıkçası korkutuyor şu an için sanki yapamazmışım gibi geliyor. Ama bir yerden de başlamak gerekecek diye düşünüyorum. Çünkü piyasada satılan sinekler istediğim gibi değil, hemen deforme oluyorlar. Yurt dışından getirtmekte pahalı ve ne geleceğini de tam bilemiyorum. Fly bağlamak için malzeme bulmak bile zor ama ben şimdiden kıl tüy ne bulursam toplamaya çalışıyorum. Ne kadar işime yarayacak meçhul tabi 🙂
Ama farklı bir yola girdiğimin farkındayım. Umarım olumsuzlukar yıldırmaz beni ve bir gün bağladığım sinekle yakaladığım balığı suya tekrar saldığımda salınarak uzaklaştığını görebilirim.
bende aynen sizin gibi başladım ama hiç bırakmadan devam ettim tespitleriniz çok doğru malesef malzeme temini konusu sıkıntı ve yurt dışından çözmekte hayli masraflı,,,ama çevremizde bir çok material var sizinde bu şekilde dikkatle inceleyip temin etmeye çalıştığınızı anladım,,,bence devam edin bir gün bakmışsınız geçen zamanı başkalarına anlatır ve öğretir duruma gelmişsinşz🙂 bu disiplinde malesef öğrenmenin sonuda yok her gün yeni birçok şey öğreniyor insan işte BEN BUNU SEVİYORUM...🙂