Flykutluc@2013-ELMA İÇ KURDU LARVASI ( Cydia pomenalla L.)

Çok güzel gerçekten. Ben de geçen sezon sonunda aldığım kamış ve makinemle çayırlık alanlarda ve su kenarlarında atış çalışmalarına başladım çok iyi olmasa da izlediğim videolar ve okuduğum kaynaklardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sinek bağlama düşüncesi ise açıkçası korkutuyor şu an için sanki yapamazmışım gibi geliyor. Ama bir yerden de başlamak gerekecek diye düşünüyorum. Çünkü piyasada satılan sinekler istediğim gibi değil, hemen deforme oluyorlar. Yurt dışından getirtmekte pahalı ve ne geleceğini de tam bilemiyorum. Fly bağlamak için malzeme bulmak bile zor ama ben şimdiden kıl tüy ne bulursam toplamaya çalışıyorum. Ne kadar işime yarayacak meçhul tabi 🙂
Ama farklı bir yola girdiğimin farkındayım. Umarım olumsuzlukar yıldırmaz beni ve bir gün bağladığım sinekle yakaladığım balığı suya tekrar saldığımda salınarak uzaklaştığını görebilirim.

bende aynen sizin gibi başladım ama hiç bırakmadan devam ettim tespitleriniz çok doğru malesef malzeme temini konusu sıkıntı ve yurt dışından çözmekte hayli masraflı,,,ama çevremizde bir çok material var sizinde bu şekilde dikkatle inceleyip temin etmeye çalıştığınızı anladım,,,bence devam edin bir gün bakmışsınız geçen zamanı başkalarına anlatır ve öğretir duruma gelmişsinşz🙂 bu disiplinde malesef öğrenmenin sonuda yok her gün yeni birçok şey öğreniyor insan işte BEN BUNU SEVİYORUM...🙂

Kardeşim ben senden beter şok oldum,mustafayı aradım ve nasıl olabilir kardeş dedim 😱,,,oluyor işte neyse benim açtığım bir konu içinde böyle yakışıksız bir durumun senin adının içinde olması da beni ziyadesi ile üzdü ,

Sevgili MODERATÖR arkadaşlarım benim mesajlarımda dahil o andan sonrasını silmeniz doğru olacak
Temizliyorum Bülent, arkadaşıda uğurluyorum 🙂

Benim dediğim Bizim Ali Emrenin resmini almamış, karıştırma olmasın 🙂

Gerekli cevabı zaten Bülent vermiş.

Hamdi kardeşim ,bu durum anladımız gibi ise ben kim olduğunu biliyorum,Kervan yürüyor sen konunun devamı için yapılması gereken en doğruyu yaparsın 🙂

Hamdi kardeşim ,bu durum anladımız gibi ise ben kim olduğunu biliyorum,Kervan yürüyor sen konunun devamı için yapılması gereken en doğruyu yaparsın 🙂
Bülent'cim bilmiyorlar ki ! Bizim sitede sorunlar sataşarak değil, konuşarak çözülüyor. Bilmiyorlar ki ! Aradaşını tanımak ve savunmak yalakalık olarak algılanmıyor 🙂

afrıkada bile bela bizi buldu neyse bulent actıgın konuyu bu sayede okudum elina kalemıne yüregine saglık basarını kıskananlar catlasın insaallah tam ortalarından nijeryadan sevgiler herkeze

afrıkada bile bela bizi buldu neyse bulent actıgın konuyu bu sayede okudum elina kalemıne yüregine saglık basarını kıskananlar catlasın insaallah tam ortalarından nijeryadan sevgiler herkeze

Allah razı olsun,,,kardeş afrika bu ara fly disiplini avcılarının mekanı oldu çok iyi organizasyonlar var Allahtan bir mani olmaz ise bir arkadaşım zimbabve de kudu avına yazıldı bende yanında gideceğim ,bakalım ne olacak,,,Allaha emanet ol yaban ellerde🙂

Allah razı olsun,,,kardeş afrika bu ara fly disiplini avcılarının mekanı oldu çok iyi organizasyonlar var Allahtan bir mani olmaz ise bir arkadaşım zimbabve de kudu avına yazıldı bende yanında gideceğim ,bakalım ne olacak,,,Allaha emanet ol yaban ellerde🙂

ben Nijerya nın başkenti da yım burada göl ve akarsu bol olarak var en cok da catfish dedikleri yayın balıgından cok var eger yolun buralara düşerse beklerim 😀

ben Nijerya nın başkenti da yım burada göl ve akarsu bol olarak var en cok da catfish dedikleri yayın balıgından cok var eger yolun buralara düşerse beklerim 😀

İnşallah o gün yaklaşınca yani plan netleşince mutlaka denk gelmesi için çabalarım,,,🙂

Back