Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum reklamları hakkında

emreaktas

Aktif Üye
Adı
Emre Aktaş
Birkaç aydır forumu cep telefonu ile kullanmakta oldukça zorlanıyorum. Birkaç tıktan sonra çıkan videolu reklamlar. Üstte altta beliren reklamlar vs kullanımı oldukça zorlaştırıyor. Normalde her gün giriş yapıp yazılanları okuyordum ama son birkaç aydır pek bakasım gelmiyor. Bu konuda yapılabilecek bir şey yol mudur?

bilgisayarda reklam engelleyici olduğu için dert olmuyor ancak bir süredir şahsi bilgisayarım yok. Daha önce de telefon ile görüş yapıyordum ancak kullanım bu kadar zor değildi.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tapatalk kullanmayı denediniz mi?

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Ben de telefonla kullanılamaz buluyorum. Sayfayı tamamen kaplayan videolu reklamlar bile çıkabiliyor. Hatta telefon numarası onayı gibi dolandırıcımsı reklamlar çıkabiliyor maalesef. Reklamların forum masraflarını karşılamaya yardımcı olduğunu anlıyorum ama bence sponsorluk veya destek amaçlı gold üyelik tarzı yöntemler düşünülmeli. Masraflar ve gelen desteğin miktarı konusunda şeffaflık olursa bence destek olacaklar çıkacaktır.

Ayrıca reklamlar olmasa belki bu siteye rastlayan ziyaretçiler üye olup katılım göstermeye daha yatkın olabilirler.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yukarıda yorumları bulunan @emreaktas ve @Lafalisokalemabuno nın tespitlerine birebir katılarak…
(ki daha geçmiş zamanda aynı sorunlarla karşılaştığımı yazmıştım)

Bende ince ayar birşeyler yazayım.

Forum üyelerinden arkadaşımız @AntalyaLRF nin siteye katkıda bulunabilmek adına benimle DM den paylaştığı öneridir.
Başka bir yolunu bilmediğim için resim olarak paylaşabiliyorum.
IMG_2268.jpegIMG_2269.jpeg

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herhangi bir sey okumak o o kadar zor ki.. her an bi yerlerden reklamlar fiskiriyor.. IMG_9365.png