FUJİ halka kirildi ne yapmaliyim

MEHMET ALPAY ALKAN

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
1-15 ryuji infinty kamisim en buyuk hakasi kirildi kirilcak ve ondan sonra gelen gelen halka kirildi kamisim daha 3aylik ve ben bu durumun kullanici hatasi oldugunu dusunmuyorum bunlarin disinda kamisin ust parcasinin da bazi halkalarinda paslanmaya basladi beni bu konu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim

Dosyalar

• IMG-20250126-WA0008.jpeg
    IMG-20250126-WA0008.jpeg
    45.5 KB · Okunma: 110
Bu kadar kısa sürede kırıldıysa ve paslandıysa halkalar Fuji değildir. Öncelikle bunun teyit edilmesinde fayda var.
Eğer Fuji olduğuna eminseniz ya da size satarlarken Fuji diyerek sattılarsa aldığınız yerle görüşüp değişim-iade isteyin. Muhtemelen reddedecektir. (Umarım yanılırım)
Geriye kalan seçenek ise kamışı o halde 6 ay kadar kullanmamayı göze alıp Tüketici Hakem Heyetine müracaat ederek hakkınızı aramak olacaktır.

Hiç uğraşamam diyorsanız iyi bir tamirci bulup tüm halkaları kaliteli Fuji parçalarla değiştirebilirsiniz ama bu size yeni kamış kadar maliyet çıkarabilir.

Orjinal fuji halkaların herbirinin üzerinde metale oyulmuş şekilde fuji yazar
Çok dikkatli bakın yazıyı göremez iseniz orjinal değildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orjinal fuji halkaların herbirinin üzerinde metale oyulmuş şekilde fuji yazar
Çok dikkatli bakın yazıyı göremez iseniz orjinal değildir

Aldığı kamışı araştırdım satış sitelerinde. Fuji O diye yazıyor. Ne demekse artık.

Ryuji Infinity Fuji O 230 Cm 1-15 Gr Lrf Kamışı

Kamışın ryuji marka ise remixon internet sitesinden teknik servise ulaş. Benimde ryuji marka kamışın halka kırılmıştı sadece kargo ücretini ben ödedim 4 günde tamir olup geldi. Satınaldığın yerlede görüşebilirsin muhtemelen onlarda gönderir.

51c28a48a3670a5e2063f2f8d0292b10.jpg

4ac04c6c24880ec74a11b424bc77ee8d.jpg

İki farklı kamıştan çektim fotoğrafları
Evet bunlarda bile maalesef pas yapıyor
Kullanıma bağlı olarak
Ama iki kamış da 5 seneden daha eski olağan karşılıyorum

Son düzenleme:
Nasıl malzemedir bilmiyorum ama içinde Fuji geçen malzemenin kaliteli olması gerekir. Bu kadar sürede kırılıp paslandığına göre var bir durum.

Nasıl malzemedir bilmiyorum ama içinde Fuji geçen malzemenin kaliteli olması gerekir. Bu kadar sürede kırılıp paslandığına göre var bir durum.
Tabi ki belli bir kalite vaat ediyor ama yukarıdaki her bir halkanın farklı farklı özellikleri var kimisi daha az ısınıyor ama daha kırılgan kimisi daha pürüzsüz vb. Bir ara kafayı takmıştık çok araştırdık ama inanın bana çok detaylı ve gereksiz detaylı bir iş. Mesela concept o olan halkanın da kendi için L halka M halka gibi ya da başka farklı özelliklere sahip modeli var. Ama bu özellikler genelde haklanın iç kısmı değil de ayakları ile ilgili.

Basitçe concept o en hesaplı model ve şu an için Torzite en pahalı modeli gibi düşünebilirsiniz. Torzite olan modelde mesela sadece titanyum ayak kullanılıyor. Bu hafiflik sağladığı gibi aynı zamanda titanyumun deniz suyundan korozyonu çok çok daha yavaş paslanmaz çelik ayaklara göre. Yani evet markamız Fuji ama kendi içinde de onlarca model ve farklı malzeme çeşidi ile ayrışıyor.

Son düzenleme:
Back