FULL FISH EXTREME TAM NOT !

İlhan ikisinide denedim. Dişli için seçenek çok ama banko levreğe çalışabilecek renkte kararsız kaldım. Özellikle görüşün çok net olduğu berrak sularda ve gece çalışacak renk konusunda arayışa devam..
Akif abi konu için çok teşekkür ederim. Renk arayışında bir sonuca varabildin mi acaba abi? Fikrini memnuniyetle karşılarım. Akdeniz için (baraküda, levrek ve saldırabilecek diğer türler için) bir ya da iki adet ff extreme almayı düşünüyorum. 🙂

Uğur Barakuda için Full fish renk skalası denediğim (40 a yakın model olmasına rağmen) kesinlikle bana uygun değil.. Noeby nin NS005 serisi gün doğumundan gün batımına kadar kullanabildiğim ve barakuda için tercih ettiğim tek renk. Model ve boyut tercihi mera gereksinimine göre farklılık gösterebiliyor. Diğer türler için gece FF x110 ve x124 bende çalışan renkler. Ama bazı meralarda silikonun yaptığı işi hiç bir sahte yapamıyor !!!

Uğur Barakuda için Full fish renk skalası denediğim (40 a yakın model olmasına rağmen) kesinlikle bana uygun değil.. Noeby nin NS005 serisi gün doğumundan gün batımına kadar kullanabildiğim ve barakuda için tercih ettiğim tek renk. Model ve boyut tercihi mera gereksinimine göre farklılık gösterebiliyor. Diğer türler için gece FF x110 ve x124 bende çalışan renkler. Ama bazı meralarda silikonun yaptığı işi hiç bir sahte yapamıyor !!!
Abi teşekkür ederim bu güzel bilgiler için. Silikon olarak ne tür silikon kullanmalıyım Noeby ns005 iş yapmadığında? Saygılar.

Back