Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Faryalı

Daimi Üye
Balık durumu nasıl hızlı mı? Yem ne kullandınız?

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Şu avdan çok az kişi keyif alıyor. Hamsi kokusu, uzun yol, otopark sorunu, olta yeri sorunu gibi tonla sıkıntıyla uğraşmaya değer mi? Değer :)
Türkiye'deki en keyifli balık tutma yeri neresi diye sorsalar galiba köprü derim. 2 ya da 3 kişi gidildiğinde çok keyifli zaman geçirilecek nadir yerlerden. En ölü zamanında bile tavalık balığı verir. Uzun zaman oldu gitmeyeli.Geçen sezondan beri ne üzerinden geçtim ne haberini aldım. Şu zamanlarda yer de bulunmaz artık. Şöyle sağanak yağmurlu bir gece gelirim inşallah.

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu avdan çok az kişi keyif alıyor. Hamsi kokusu, uzun yol, otopark sorunu, olta yeri sorunu gibi tonla sıkıntıyla uğraşmaya değer mi? Değer :)
Türkiye'deki en keyifli balık tutma yeri neresi diye sorsalar galiba köprü derim. 2 ya da 3 kişi gidildiğinde çok keyifli zaman geçirilecek nadir yerlerden. En ölü zamanında bile tavalık balığı verir. Uzun zaman oldu gitmeyeli.Geçen sezondan beri ne üzerinden geçtim ne haberini aldım. Şu zamanlarda yer de bulunmaz artık. Şöyle sağanak yağmurlu bir gece gelirim inşallah.
Kalabalık değildi, lüfer familyası henüz başlamadı, gecenin ilerleyen saatlerinde yağmur başladı, ventusky ye bakmıştım halbuki, yağış göstermiyordu, arabadan yağmurluğu neden almadım diye hayıflanıp durdum, yağmur başlayınca kalan bir kaç kişi de dağıldı, koca köprüde neredeyse tek başıma kaldım, bu durumun ne kadar mantıklı olduğunu sorgulamaya başladım :)