Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hızlı değildi, yem olarak hamsi kullandımBalık durumu nasıl hızlı mı? Yem ne kullandınız?
Şu avdan çok az kişi keyif alıyor. Hamsi kokusu, uzun yol, otopark sorunu, olta yeri sorunu gibi tonla sıkıntıyla uğraşmaya değer mi? Değer4 Ekim 2025 cumartesi gecesinden, sezon açılışı...
Ekli dosyayı görüntüle 126823
Ekli dosyayı görüntüle 126824
Kalabalık değildi, lüfer familyası henüz başlamadı, gecenin ilerleyen saatlerinde yağmur başladı, ventusky ye bakmıştım halbuki, yağış göstermiyordu, arabadan yağmurluğu neden almadım diye hayıflanıp durdum, yağmur başlayınca kalan bir kaç kişi de dağıldı, koca köprüde neredeyse tek başıma kaldım, bu durumun ne kadar mantıklı olduğunu sorgulamaya başladımŞu avdan çok az kişi keyif alıyor. Hamsi kokusu, uzun yol, otopark sorunu, olta yeri sorunu gibi tonla sıkıntıyla uğraşmaya değer mi? Değer
Türkiye'deki en keyifli balık tutma yeri neresi diye sorsalar galiba köprü derim. 2 ya da 3 kişi gidildiğinde çok keyifli zaman geçirilecek nadir yerlerden. En ölü zamanında bile tavalık balığı verir. Uzun zaman oldu gitmeyeli.Geçen sezondan beri ne üzerinden geçtim ne haberini aldım. Şu zamanlarda yer de bulunmaz artık. Şöyle sağanak yağmurlu bir gece gelirim inşallah.