Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Ben de 8.30 - 10.00 arası oradaydım. Sonuç aynı. Kendo seabass minnow 125f, ceymar 40, okuma competition 240 15-40gr
15-20 gün kadar önce de ben aldım okuma competition 240. Bir kez deneme fırsatı buldum, fena görünmedi. Siz nasıl buldunuz?

Bu sabah Karaköy' de seyyar iskeleye bağlanmış Caddebostan vapuru rıhtımın yarısını işkal etmişti kalan 30 - 40 metrelik alanda üst üste olta atan 10 dan fazla oltacının arasına girmeye gözüm kesmedi yine, her zamanki gibi 🙂

Ben istiyorum ki 10 metre arayla atalım ferah, ferah kimse kimseye; hooop birader önüne atsana tam üstümdesin beni alacaksın...vs. diye bağırmasın. Tabi bu şehir için hayalden öte gitmez benim bu isteğim 🙁 Çinekop falan yok haliçte varsa yoksa istavrit ve yaprak ona rağmen bu hafta üç kez yokladım köprüyü ve rıhtımı sabahın 06:00 sında gidiyorum kalabalık gece yarısı gidiyorum kalabalık. Bunlar ya eve gitmiyor yada vardiyalı olarak birbirlerine yer devrediyor. En iyisi denize kıyısı olan başka bir şehire taşınmak. Ege düşünüyorum ben mesela, en yakın Çanakkale boğazsa orada da boğaz var bir tarafı saroz diğer tarafı ege, ortada boğaz valla mis gibi. Hayallere daldık raporu unuttuk spot balığın açılmasını beklerken toplam iki tane yaprak alındığını gördüm zaten olta atmak resmen cambazlık ister iki vapurun arasında🙂 Kazanan yine Spot balık Kadir abi oldu kamışı bile açmadığım bir günde 117 tl bıraktım ayak üstü malzemeye🙁 Ne zaman girsem malzemeciye alışveriş merkezinde her vitrinde bişey beğenen kadınlar gibi hiç aklımda olmayan birir sürü şey alıp çıkıyorum oyuncakçıya giren çocuklar gibi🙂 Sizlerede oluyormu bilmiyorum kendimi çok mutlu hissediyorum, sanki miskette baş oynarken baş altına vurmuşum herkesi ütmüşüm gibi. Asıl ütülen benim oysa ki 🙂 🙂
IMG_20171123_080237.jpg

Son düzenleme:
Bu sabah Karaköy seyyar iskeleye bağlanmış Caddebostan vapuru rıhtımın yarısını işksl etmişti kalan 30 - 40 metrelik alanda üst üste olta atan 10 kişiden fazla oltacının aradına girmeye gözüm kesmedi yine, her zamanki gibi 🙂

Ben istiyorum ki, 10 metre arayla atalım ferah ferah kimse kimseye hooop birader önüne atsana tam üstümdesin beni alacaksın...vs. tabi bu şehir için hayalden öte gitmez benim bu isteğim 🙁 Çinekop falan yok haliçte varsa yoksa istavrit ve yaprak ona rağmen bu hafta üç kez yokladım köprüyü ve Karaköy rıhtımı sabahın 06:00 sında gidiyorum kalabalık gece yrısı gidiyorum kalabalık. Bunlar ya eve gitmiyor yada vardiyalı olarak birbirlerine yer devrediyor. En iyisi denize kıyısı olan başka bir şehre taşınmak, Ege düşünüyorum ben mesela en yakın Çanakkale boğazsa orada da boğaz var, bir tarafı saroz diğer tarafı ege, ortada boğaz valla mis gibi. Hayallere daldık raporu unuttuk spot balığın açılmasını beklerken toplam iki tane yaprak alındığını gördüm zaten olta atmak resmen cambazlık ister iki vapurun arasında🙂 Kazanan yine Spot balık Kadir abi oldu kamılı bile açmadığım bir günde 117 tl bıraktım ayak üstü malzemeye🙁
67660 dosyayı görüntüle

Yarın sabah İstavrit için Karaköy rıhtıma gitmeye niyetim vardı,🙂
bu mesaj iyi oldu,👍
vazgeçtim.

Sorma Ercüment abi zaten daracık bir yer rıhtım en verimli tarafa bağlamışlar koca vapuru 🙁
Devamlı kalacakmış acaba vapur orada bilgin varmı ,?
zaten tadilattan dolayı koca bölgeyi kapattılar, yetmiyormuş gibi birde Vapur bağlamışlar.

Devamlı kalacakmış acaba vapur orada bilgin varmı ,?
zaten tadilattan dolayı koca bölgeyi kapattılar, yetmiyormuş gibi birde Vapur bağlamışlar.
Emin olmamakla beraber kısa süreli kalacağını düşünmüyor çevredeki oltacılar. Spot balıkta da konusu geçti şu galataport muhabbetine çektiler falan dendi ama net bir bilgi yok henüz abi. Sen her türlü bulursun oltanı suyla buluşturacak bir mera be abim. Paylaşımlarını dikkatle okuyorum sarayburnu çöplüğü hariç her yerde adın yazılı evvel Allah. Ama benim gibi yolun başında olanlar için durum vahim işin inceliklerini öğrenemeden hevesimiz kursağımızda kalıyor her geçen gün 🙁

Bu sabah Karaköy' de seyyar iskeleye bağlanmış Caddebostan vapuru rıhtımın yarısını işkal etmişti kalan 30 - 40 metrelik alanda üst üste olta atan 10 dan fazla oltacının arasına girmeye gözüm kesmedi yine, her zamanki gibi 🙂

Ben istiyorum ki 10 metre arayla atalım ferah, ferah kimse kimseye; hooop birader önüne atsana tam üstümdesin beni alacaksın...vs. diye bağırmasın. Tabi bu şehir için hayalden öte gitmez benim bu isteğim 🙁 Çinekop falan yok haliçte varsa yoksa istavrit ve yaprak ona rağmen bu hafta üç kez yokladım köprüyü ve rıhtımı sabahın 06:00 sında gidiyorum kalabalık gece yarısı gidiyorum kalabalık. Bunlar ya eve gitmiyor yada vardiyalı olarak birbirlerine yer devrediyor. En iyisi denize kıyısı olan başka bir şehire taşınmak. Ege düşünüyorum ben mesela, en yakın Çanakkale boğazsa orada da boğaz var bir tarafı saroz diğer tarafı ege, ortada boğaz valla mis gibi. Hayallere daldık raporu unuttuk spot balığın açılmasını beklerken toplam iki tane yaprak alındığını gördüm zaten olta atmak resmen cambazlık ister iki vapurun arasında🙂 Kazanan yine Spot balık Kadir abi oldu kamışı bile açmadığım bir günde 117 tl bıraktım ayak üstü malzemeye🙁 Ne zaman girsem malzemeciye alışveriş merkezinde her vitrinde bişey beğenen kadınlar gibi hiç aklımda olmayan birir sürü şey alıp çıkıyorum oyuncakçıya giren çocuklar gibi🙂 Sizlerede oluyormu bilmiyorum kendimi çok mutlu hissediyorum, sanki miskette baş oynarken baş altına vurmuşum herkesi ütmüşüm gibi. Asıl ütülen benim oysa ki 🙂 🙂
67660 dosyayı görüntüle
Eve gitmiyorlar evet. Ben çok defa oltaların sabit adamların gelip yer değiştiğini gördüm köprüde. Muhtemelen aşağıdakilerde de vardır benzer durum.

dün karaköyde herkesin kovasında iri istavritler vardı köprüde ise herkes kovasına yaprak almıştı bir ka görevli olucak sürekli teftiş edicek limit altı gördüğündede cezayı kesicek

67660 dosyayı görüntüle
birkeresinde aldığım çapariyi nedense çok sevmiştim yatağımın baş ucuna koymuştum hatta dün aldığım misinanın kutusu odanın baş köşesinde duruyor

Back