Büyük Beyaz
Daimi Üye
Cumartesi, Karaköye uğradım, 2 kişi sıyırtma ile ipek atıyorlardı.
Disli baliga atan hic yokmuymusCumartesi, Karaköye uğradım, 2 kişi sıyırtma ile ipek atıyorlardı.
yemli ve kurşun arkası atan vardı, alan görmedim.Disli baliga atan hic yokmuymus
Eyw baskannYemli izmarit, istavrit misss.
Lütfen gitme 🙁40 Defa dile getirdik ama tabi bizim yapacağımız bir iş değil yöneticilerin işi. Sohbet etmek isteyen sohbet odasına gitsin her defasında dile getirtik konu başlığı rapor lakin olmuş sohbet odası, her bildirim zamani tekrar dile getirim acaba ne var diye giriyorum cay kahve muhabetine dönmüş ben forumda yeniyim ama foruma girmemin sebebi balık takip etmek nerde ne cıkıyor neler olmuş diye yani işin aslı daha yeni uye oldum hic te gerek yokmus o yuzden çıkış yapıp bir daha girmememek üzere rast gelsin herkese.
Karakoy halice bakan ve bogaza bakan tarafta istavrit durumu kotumuydu?Sarayburnunda hicbisey yoktu galata koprusu eminonu tarafinda guzel istavrit ve kefal vardi
Bugün karaköy rıhtım da, sanırım 15:00 sularında Zargana topuna 3 metre 0,14 Nippon misina ve yarım Hamsi kafasından siyah iğneye takılarak yakalanmıştır.
Ağırlığı: 260 gr.
![]()