katilhamsi
Daimi Üye
Cuma gecesi yakaladığım istavritleri değişik bir method da yedik, enfes oldu, soğan, yaz domatesinin melemen hali ve biberi sos olarak kullandım, hafifde yağladım.
Abi orasi neresi?82894 dosyayı görüntüle
Akşam oldu böyle oldu oturalım bakalım Kuzey denize karşı
Balat sosyal tesisleri önü KeremAbi orasi neresi?
Orasi cok iyi disli yapiyo abi nasil alamadin hic gitmedim oraya ama verimli su aralar girisi nerde peki biliyomusunBalat sosyal tesisleri önü Kerem
Unkapanı köprüsünü geçince biraz ileride Kerem etrafı Sarayburnu nun eski hali gibi metal levhalarla çevrili ispark girişi var sosyal tesisin önünde balat özel hastanesine gelmedenOrasi cok iyi disli yapiyo abi nasil alamadin hic gitmedim oraya ama verimli su aralar girisi nerde peki biliyomusun
Orda birde gemi var abi eski , oralar iyi disli icin yemli icin dusunuyomUnkapanı köprüsünü geçince biraz ileride Kerem etrafı Sarayburnu nun eski hali gibi metal levhalarla çevrili ispark girişi var sosyal tesisin önünde balat özel hastanesine gelmeden
abi kanalda yemli uygun deil kendi gorusum kanal icin ince ipin olmasi lazim bende yok birde o dedigim yerden cok iyi disli almislar lufer en iyi karakoy iskelesinde yapiyo yemli icin ama su ara aliniyormu bilgim yokGirişi çok basit Kerem Haliç sosyal tesisleri yanından sahildesin.
Bana gelmedi bilmiyorum ilk gidişim biraz daha suların soğumasıyla lüfer giriyormuş meraya
akşam 18 ,21 arası verimli saatlermiş yemlide ,beden uzunluğu yarım metre bir metre arası ideal gibi uzak a atman gerekecek kanal dan bahsediliyor tüyolar bunlar 🙂
Yok abi ben zaten yakinda ariyom yemli icin , lufer icin kanala at diyo o acidan dedim 🙂 ama balatın eski gemisinin oralarda cok iyi disli alinmis lufer yaparmi bilmem ama cok verimli alinmis 15 tane sanirim face grubunda gordumBu akşam senin mekanda dişli yapiyodu kerem fena değildi, biraz dolaştım öyle 5 10 dk içinde 4,5 kişi balık çekti uzaklarda arama bence balığı 🙂