Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Cuma gecesi yakaladığım istavritleri değişik bir method da yedik, enfes oldu, soğan, yaz domatesinin melemen hali ve biberi sos olarak kullandım, hafifde yağladım.

IMG_20181111_200747.jpg

IMG_20181111_200728.jpg

Orasi cok iyi disli yapiyo abi nasil alamadin hic gitmedim oraya ama verimli su aralar girisi nerde peki biliyomusun
Unkapanı köprüsünü geçince biraz ileride Kerem etrafı Sarayburnu nun eski hali gibi metal levhalarla çevrili ispark girişi var sosyal tesisin önünde balat özel hastanesine gelmeden

Girişi çok basit Kerem Haliç sosyal tesisleri yanından sahildesin.
Bana gelmedi bilmiyorum ilk gidişim biraz daha suların soğumasıyla lüfer giriyormuş meraya
akşam 18 ,21 arası verimli saatlermiş yemlide ,beden uzunluğu yarım metre bir metre arası ideal gibi uzak a atman gerekecek kanal dan bahsediliyor tüyolar bunlar 🙂

Girişi çok basit Kerem Haliç sosyal tesisleri yanından sahildesin.
Bana gelmedi bilmiyorum ilk gidişim biraz daha suların soğumasıyla lüfer giriyormuş meraya
akşam 18 ,21 arası verimli saatlermiş yemlide ,beden uzunluğu yarım metre bir metre arası ideal gibi uzak a atman gerekecek kanal dan bahsediliyor tüyolar bunlar 🙂
abi kanalda yemli uygun deil kendi gorusum kanal icin ince ipin olmasi lazim bende yok birde o dedigim yerden cok iyi disli almislar lufer en iyi karakoy iskelesinde yapiyo yemli icin ama su ara aliniyormu bilgim yok

Bu akşam senin mekanda dişli yapiyodu kerem fena değildi, biraz dolaştım öyle 5 10 dk içinde 4,5 kişi balık çekti uzaklarda arama bence balığı 🙂
Yok abi ben zaten yakinda ariyom yemli icin , lufer icin kanala at diyo o acidan dedim 🙂 ama balatın eski gemisinin oralarda cok iyi disli alinmis lufer yaparmi bilmem ama cok verimli alinmis 15 tane sanirim face grubunda gordum

Back