Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Tüm dostlara hayırlı sağlıklı ve keyifli günler dilerim. 18.10.2021 Çarşamba günü saat 10:00 dan 24:00'e kadar galata köprüsünde yapmış olduğum avda iri istavrit izmarit ve çinekop yakaladım. balık boyları gayet güzeldi. yem olarak karides ve hamsi kullandım.

IMG_20211120_014044_7.jpg

IMG_20211120_044222_3.jpg

IMG_20211120_044520_3.jpg

Dün gece kovalarda lüfer familyası vardı fakat bizim olduğumuz saatlerde çıkmadı, bizde istavrite çalıştık, boylar şahaneydi...

Maşallah çok güzel istavrit ler, unkapanı ayrı bi şahane, bende denemedim değil hani kısada olsa bi ön tecrübe oldu

Dosyalar

• YouCut_20211120_232623604.mp4
    7.9 MB
köprüde çinekop sarıkanat için yem olarak gümüş kullanmak mantıklı mı? taze gümüş balıkçıdan alınan hamsiye göre daha avantajlı olabilir gibi geldi.

köprüde çinekop sarıkanat için yem olarak gümüş kullanmak mantıklı mı? taze gümüş balıkçıdan alınan hamsiye göre daha avantajlı olabilir gibi geldi.
Balığın tepkisini bilmek lazım.
Genellikle tek bir yeme tepki veriyor lüfer ailesi.
O gün hamsi yerine gümüşe tepki verirse sizin gününüz olabilir.

Galata köprüsünde saat 7 gibi yaprak çinekop akını başladı. Dokuza kadar kaldım atar atmaz balık geliyor ama çoğunluk küçük boy. Güzel bir sarıkanat geldi birkaç da çinekop alıp döndüm, şu an fırındalar 🙂

Dün unkapanı Köprüsü'ndeydim, sürekli yaprak geliyordu geri atmaktan yoruldum fazla durmadım. Büyük balık çeken görmedim kovalar yaprak doluydu.

Rüzgar ara ara fena oluyor ama hava o kadar soğuk değil.

Back