Garmin Ekranında Dip Yapısı Renklerinin Anlamlarını Bilen Var Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenkb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cenkb

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Herkese merhaba. Garmin Echo 551 DV balıkbulucum var. Dip yapısında görülen sarı, kahverengi ve mor görülen alanların anlamını bilen var mı acaba? Kum hangi renkte, kaya hangi renkte vb.

Dip yapısı sertleştikçe renkler yeşilden kırmızıya doğru gider. Örnek olarak yeşil camur, Sarı kum,kırmızı kaya gibi

Sizden fikrinizi almak istiyorum.Akyaka Kerme Körfezinde 100-120 mt max derinlikte genellikle 50-60mt derinlikte kullanılmak üzere humminbirt-helix-5-chirp-sonar-gps +harita balık bulucuyu alayımmı 4100tl

Aynayı değiştirsem düzgün olurmu yoksa lowrance elite 7ti down scan mı almalı 1100 eur

Bu işte kesin çözüm airmar marka 1 kw aynaları kullanmak, fakat seçiceğiniz cihazında 1 kw gücü olması lazımki ayna tam performans verebilsin, ayna olarak SS175M tavsiye ederim. 450 metre derinliğe kadar gösterir. Balık bulucu olarakta ilk tercihim garmin sonrada simrad derim.

"Marmarasinariti
Alt yapı sertleştikçe renkler yeşilden kırmızıya döner. Örneğin yeşil çamur, sarı kum, kırmızı kaya

Evet, haklısınız, ben de aynı renk deneyimine sahibim, 2016'dan beri balık tutuyorum, derin su balıkçılığı konusunda çok tecrübem var, balık tutma bölgelerimde çok sayıda derin kum vadileri var, ancak Corel bölgelerinde dalış yapmayı ve avlamayı seviyorum

Valla bende furuno fcv 627 var..teknem olmadığı için beş yıldır yatak bazamda bekliyor...1 kez arkadaş teknesinde kurup kullanmıştım..dibe inen misinayı bile gösteriyordu..ayrıca zemini taş kum çamur diye ekranında gösteriyordu..tekliflere açığım artık..tekne alacağım yok bu gidişle...

Valla bende furuno fcv 627 var..teknem olmadığı için beş yıldır yatak bazamda bekliyor...1 kez arkadaş teknesinde kurup kullanmıştım..dibe inen misinayı bile gösteriyordu..ayrıca zemini taş kum çamur diye ekranında gösteriyordu..tekliflere açığım artık..tekne alacağım yok bu gidişle...

furuno fcv 628 için fiyat ne istiyorsunuz?

Back