Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Garmin Striker 4

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
ArkDaşlar garmin Striker 4 balık bulucu almış bulunmaktayız. Fakat ilk defa balık bulucu kullanacak birisi için yardımcı olurmusunuz. Hangi ayarlar doğru yapılmalı ve nelere dikkat etmeliyiz. Birde ekranda gördüklerimizin hangilerinin balık olduğunu Nasıl anlayacağız;)

Sent from my iPad using Tapatalk

alem28

Yeni Üye
Adı
MURAT
kaardes youtoube da var hepsi.sana tavsiyem deniyerek ogrenmen bir kac sefrde sokersin.garmin in sitesinden turkce kullanim kilavuzunu indirebilirin

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
kaardes youtoube da var hepsi.sana tavsiyem deniyerek ogrenmen bir kac sefrde sokersin.garmin in sitesinden turkce kullanim kilavuzunu indirebilirin
Keşke mesajı attığım tarihe baksaydın:) ohooo ne balıklar yakaladım 5 ay önce sordum bu soruyu. Biraz dikkat, yinede teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

tungra

Yeni Üye
Konu eski farkındayım fakat ben de bu balık bulucudan edindim ve ayarları konusunda bilgiye ihtiyacım var. Ne gibi ayarlar yaptığınızı paylaşırsanız hem bana, hem de ileride bu cihazı kullanacaklara yardımı dokunur. Teşekkürler.