Kolyoz kıyıya yaklaşır mı? Ben hiç denk gelmedim bu zamana kadar. Orta su olarak tabir edilen derinliklerde olur sanıyordum hep.
Bölgeye ve deniz yapısına göre değişebilir belki ama Çanakkale marina ve feribot iskelesi arasında kalan bölgede gece jig ile kolyoz ve uskumru yakalanabiliyor.Kolyoz kıyıya yaklaşır mı? Ben hiç denk gelmedim bu zamana kadar. Orta su olarak tabir edilen derinliklerde olur sanıyordum hep.
Ben de Çanakkaledeyim zaten 🙂Bölgeye ve deniz yapısına göre değişebilir belki ama Çanakkale marina ve feribot iskelesi arasında kalan bölgede gece jig ile kolyoz ve uskumru yakalanabiliyor.
Yeri anladın sanırım. Yer kayalık olduğu için oldukça tehlikeli. Deneyeceksen çok dikkatli olanı öneririm.Ben de Çanakkaledeyim zaten 🙂
Ben geçenlerde feribot iskelesinin sol tarafından yani feribot iskelesiyle eskiden kilitbahir motorlarının kalktığı yerin arasına attım.Büyuk silikon vardı levrek için attım bir şey gelmedi ama sürekli bir şeyler vuruyordu silikona ama alamıyordu.Muhtemelen micro jigin iş yapacağını düşünüyorum orada veya küçük silikonların.Sürekli atlak var orada orta boy balıklar falan atlıyorlar gece ama ne olduklarını bilmiyorum.Yeri anladın sanırım. Yer kayalık olduğu için oldukça tehlikeli. Deneyeceksen çok dikkatli olanı öneririm.
Ben hiç gitmedim oraya ama gidenleri biliyorum.
Benim tercihim kurtarma gemilerinin yanındaki dar alanda sıyırtma ile avlanmak oluyor genellikle ama ilk fırsatta bahsettiğim yeri de denemek istiyorum