Geleneksel 3.Turna Avı Organizasyonu 06 Mayıs 2012 Mollaköy-Sakarya Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrıca tüm resimlerin papucunu dama atacak estetikde ve güzellikde resimler bahsettiğin resimler.

Sevgili Selehattin' daha o akşam ben dedim süper olmuş diye.Tam dergilere kapak olacak güzellikde benim kardeşim. 🙂

estetiğini güzelliğini bilmem selahattin'i tekrar tebrik ediyorum 🙂

Ayrıca tüm resimlerin papucunu dama atacak estetikde ve güzellikde resimler bahsettiğin resimler.

Sevgili Selehattin' daha o akşam ben dedim süper olmuş diye.Tam dergilere kapak olacak güzellikde benim kardeşim. 🙂
Ben çektim olacak o kadar 😛

Süper bir organizasyon olmuş, çok gelmek istemiştim ama beraber geliceğim serhanın babası rahatsızlandı bülent abide burda çıkarız deyip kandırdı beni. Herkezi kutluyorum.

İnanın üzüldüm, keske gelip selam verip muhabbetimize ortak olsaydınız. Sakın çekinmeyin bizlerde balık avını seven insanlarız. Amacımızda bu hobiyle uğrasan insanları bir araya getirmek 🙂

S.a Hamdi Abi İnan üst bölümde 5 dk duraksadım gideyimmi gitmeyeyimmi diye. hatta bize doğru bakıyordunuz kıa cerato marka bir araçla gelmiştik birazda çekindim açıkcası ne diyeceğim bilgide vermedim diye. inşallah seneye veya bu sene yapılan başka bir organizasyona katılmak istiyorum

S.a Hamdi Abi İnan üst bölümde 5 dk duraksadım gideyimmi gitmeyeyimmi diye. hatta bize doğru bakıyordunuz kıa cerato marka bir araçla gelmiştik birazda çekindim açıkcası ne diyeceğim bilgide vermedim diye. inşallah seneye veya bu sene yapılan başka bir organizasyona katılmak istiyorum
Zamanla bizleri daha iyi tanırsın 🙂

Back