Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gerçek #Balık Avı Deneyimi! #Balıkları Nasıl Avlıyoruz? Balık #Tutma Teknikleri ve İpuçları..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Gerçek #Balık Avı Deneyimi! #Balıkları Nasıl Avlıyoruz? Balık #Tutma Teknikleri ve İpuçları.. 🎣

Bu videoda sizlere balıkları nasıl avladığımızı ve kullandığımız balık avı tekniklerini adım adım anlatıyoruz! Hedefimiz hem yeni başlayanlara yol göstermek hem de deneyimli balıkçılara farklı taktikler sunmak.

Bu videoda öğreneceksiniz:
✅ Doğru olta seçimi
✅ Yem seçimi ve takılması
✅ Atış ve bekleme teknikleri
✅ Balık çekerken dikkat edilmesi gerekenler

Eğer balık avına ilgi duyuyorsan kanalımıza abone olmayı unutma! 💬 Yorumlarda senin en iyi balık avı yöntemini de paylaş!

#balıkavı #balıktutma #oltaavı #balıkavıteknikleri #balıkavıvideoları #balıkavırehberi #balıktutkunları #doğadahayat #balıkavcılığı #balık #olta #avvideoları #fishing #fishcatching #balıkseverler #piknik #ibikli #kefalavı #kefal #çipura #kıyıkışlacık

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Buradan bakınca çok iyi bir yaz geçirdin Hamdi.
Umarım diğer tüm yazlar daha da iyi geçer.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gerçek #Balık Avı Deneyimi! #Balıkları Nasıl Avlıyoruz? Balık #Tutma Teknikleri ve İpuçları.. 🎣

Bu videoda sizlere balıkları nasıl avladığımızı ve kullandığımız balık avı tekniklerini adım adım anlatıyoruz! Hedefimiz hem yeni başlayanlara yol göstermek hem de deneyimli balıkçılara farklı taktikler sunmak.

Bu videoda öğreneceksiniz:
✅ Doğru olta seçimi
✅ Yem seçimi ve takılması
✅ Atış ve bekleme teknikleri
✅ Balık çekerken dikkat edilmesi gerekenler

Eğer balık avına ilgi duyuyorsan kanalımıza abone olmayı unutma! 💬 Yorumlarda senin en iyi balık avı yöntemini de paylaş!

#balıkavı #balıktutma #oltaavı #balıkavıteknikleri #balıkavıvideoları #balıkavırehberi #balıktutkunları #doğadahayat #balıkavcılığı #balık #olta #avvideoları #fishing #fishcatching #balıkseverler #piknik #ibikli #kefalavı #kefal #çipura #kıyıkışlacık
Abi daha önce farketmemişim sizin kanalı, abone oldum hemen :) Selamlar..