- Adı
- Hamdi TEKBIYIK
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Gerçek #Balık Avı Deneyimi! #Balıkları Nasıl Avlıyoruz? Balık #Tutma Teknikleri ve İpuçları..
Bu videoda sizlere balıkları nasıl avladığımızı ve kullandığımız balık avı tekniklerini adım adım anlatıyoruz! Hedefimiz hem yeni başlayanlara yol göstermek hem de deneyimli balıkçılara farklı taktikler sunmak.
Bu videoda öğreneceksiniz:
Doğru olta seçimi
Yem seçimi ve takılması
Atış ve bekleme teknikleri
Balık çekerken dikkat edilmesi gerekenler
Eğer balık avına ilgi duyuyorsan kanalımıza abone olmayı unutma!
Yorumlarda senin en iyi balık avı yöntemini de paylaş!
#balıkavı #balıktutma #oltaavı #balıkavıteknikleri #balıkavıvideoları #balıkavırehberi #balıktutkunları #doğadahayat #balıkavcılığı #balık #olta #avvideoları #fishing #fishcatching #balıkseverler #piknik #ibikli #kefalavı #kefal #çipura #kıyıkışlacık
Bu videoda sizlere balıkları nasıl avladığımızı ve kullandığımız balık avı tekniklerini adım adım anlatıyoruz! Hedefimiz hem yeni başlayanlara yol göstermek hem de deneyimli balıkçılara farklı taktikler sunmak.
Bu videoda öğreneceksiniz:
Eğer balık avına ilgi duyuyorsan kanalımıza abone olmayı unutma!
#balıkavı #balıktutma #oltaavı #balıkavıteknikleri #balıkavıvideoları #balıkavırehberi #balıktutkunları #doğadahayat #balıkavcılığı #balık #olta #avvideoları #fishing #fishcatching #balıkseverler #piknik #ibikli #kefalavı #kefal #çipura #kıyıkışlacık