Gökova Seyahatimiz ve Balık Avı :)

Baktık,gördük,beğendik...hepinizi tebrik ederim. 🙂

Güzel olmaması için bir sebeb yok,Tatilin ve balıkda olmanın kötüsü olmaz,umarım yakın zamanlarda Saros kaçamağı falan yaparız artık.
Selamlar.

Tebrik ederim, harika bir buluşma av macerası olmuş, bende bayram süresince Karadeniz idim bulunduğum yerde bir türlü Levreklere denk gelemedim, bir daha ki sefere artık, tekrar tebrikler...

Abi karadenizin heryerinden haberler çok olumlu levrek almayanı dövuyorlarmış 🙂 Ama kısmet işte inşallah birdahakine alırsın.. Beğenmene sevindim teşekkür ederim selamlar🙂

İnsan zaman geçirirken,eğlenirken sevdikleri yanındaysa ne yaparsa zevk alır.Sizlerde bunun doğruluğunu göstermişsiniz.Bizlere de yazdıklarınızı keyifle okumak,çektiğiniz resimlere ve resimdeki güzelliklere bakmak kalıyor.neşeniz daim olsun.rastgele

Teşekkür ederiz. Geçirdiğimiz güzel anları siz değerli dostlarımızla paylaşmak da ayrı bir keyif katılım yapan herkese teşekkür ederiz.🙂 Her zaman dediğim gibi biz bir aileyiz🙂 En kısa sürede güzel bir org da buluşmak dileğiyle..

Baktık,gördük,beğendik...hepinizi tebrik ederim. 🙂

Güzel olmaması için bir sebeb yok,Tatilin ve balıkda olmanın kötüsü olmaz,umarım yakın zamanlarda Saros kaçamağı falan yaparız artık.
Selamlar.

Sağolasın abim inşallah bir kaçamak yapacağız şöyle bol levrekli çaylı çorbalı 😀

tebrikler güzel bir tatil yapmışsınız.
bu arada geçmiş olsun.
fotoğrafları çok beğendim.
aynı bir belgesel tadındalar.
avlarınız daim olsun...

Tebrikler, gitmiş kadar olduk çok güzel rapor olmuş gerçekten gerek resim gerek anlatımla, emeğinize sağlık... Daha iyileride Rastgelsin daim olsun avlarınız..

İlk balık organizasyonum oldu tabi iki üstadla olunca işi kapmasıda kolay oldu 🙂 Tabi ki elim boş dönmeden balık tutmanın verdiği zevki de tatmak ki böyle güzel bir yerde bambaşka oldu. Resimleri de güzel çekmişim ama abi 🙂 inş başka bir organizasyonda olmak nasibi ile ..

Back