Terkos'un İstanbul'a yakın kıyılarında 2-3 tane olta atacak yer var yalnızca. Öyle kafanıza göre bir kenardan inip olta atmaya gidemezsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam Durusu köyünün oralarda bir köprü var. Onun üstünden atıyorlar. Canlı yem de yakalanıyor orada şamandırayla. Fakat bu şekilde , şanslıysanız 1-2 tane turna denk getirebilirsiniz günde. Tekne ile sırtıya çıkarsanız iyi bir günde adam başı 10-12 balık gelebiliyor. Boyutlar da çoğu limit üstü(lütfen yine de salın 🙂 ) . Sırtı için kesinlikle derin dalarlı rapala götürmeniz lazım. Yoksa balık yakalama şansınız çok düşer.
(link)
Terkos'ta sırtıya gitmiştik. Bende bu sahteden vardı. Arkadaşlarda envai çeşit kaşık vardı. 4 kişi gittik. Sanırım ben 8-10 balık yakaladım. Onlardan sadece biri 1 adet balık yakalamıştı.
Tekne tutmak zor gelirse Terkos'a gitmeyin. Göktürk çevresindeki göllerde kıyıdan balık yakalama şansınız çok daha yüksek. Göktürk Göleti'ni deneyin mesela.
(link)
Terkos'ta sırtıya gitmiştik. Bende bu sahteden vardı. Arkadaşlarda envai çeşit kaşık vardı. 4 kişi gittik. Sanırım ben 8-10 balık yakaladım. Onlardan sadece biri 1 adet balık yakalamıştı.
Tekne tutmak zor gelirse Terkos'a gitmeyin. Göktürk çevresindeki göllerde kıyıdan balık yakalama şansınız çok daha yüksek. Göktürk Göleti'ni deneyin mesela.