Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

GÜVERCİNLERİM

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Arabayla Giderken Yolun kenarina bir disi mavi dustu kaza yapma pahasina hemen durup yakaladim:):) bitmisti hayvan artik ne kadar zamandir disaryasa susuzluktan yemsizlikten hemen arabada su içirdim eve gidince yem filan vitaminler 1 haftada kenide geldi çokta sevimli ufacik bir disi gayet guzel oynuyo fazla anlamam ama çok zek veriyo sonra bi ark ayni onun gibi bir erkek buldum çift yaptim 2 tane yavru aldim ve erkegi kaçirdim simdi 3 tane kaldi

emreert

Üye
Adı
EMRE ERTABAK
:) teras gıbı acık biyerdemı beslıyorsunuz kusları ucurabılıyormusunuz,kapalı kümesmi?

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bahçede besliyorum ancak haftasonundan sonuna

emreert

Üye
Adı
EMRE ERTABAK
sızın kuşların resımlerıne baktım farkettım bahceyi,sağlıklı kumesler dilerim.

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
3-4 sene öncesinde bendede 20 çift mermeri vardı .. kuzenıme devrettım kendısı memlekete goturdu artık orda oyunları acık havada sergılıyorlar :)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
valla dumanlılar çok güzel nasıl taban takla varmı kuşlarınızda maşallah diyelim de :D

bilal07

Üye
Adı
Bilal Aktaş
petshop işleten bir arkadaştan duymuştum kuş beslemek bağımlılık yapar bazılarında evini arabasını satar insan demişti, hatta üç katlı evinin içini boydan boya devasa kümes gibi yapan bile varmış, biz rapala alırken duramıyorduk bazıları da kuş alırken stop diyemiyor demekki :D kuş beslemek elbette güzel bir şey, benim de konuşturduğum muhabbet vardı, o kadar sene besliyosun büyütüyosun ya ölüyor ya kaçıyor bir şekilde :( Allah sizinkilere uzun ömür versin...