Guzel Bir Balik Avi ile Sezonu Actik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnan tebrikler. Ardı gür olsun hep rastgelsin kardeşim. Kayalık vs derken aman çok dikkatli olun!. Haftasonu levrek kıyılatayım derken az kalsın bacağımı kırıyordum. Allahtan sağ ayak parmaklarımdan başka önemli bir problem yok ve bu haftayı Klevye başında geçirip atlatırım diye düşünüyorum. Önce dikkat !!

Aman çok dikkat
Kıymetlimizsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun Akif..
Kayalık zeminlerde gece avı çok riskli. Çivili ayakkabı bile fayda etmez.. 🙁
Geçtiğimiz yıl çok sevdiğim bir abim kırdı ayağını. Üstelik yanında kimse de yokmuş ki bu daha da tehlikeli.
Tekrar geçmiş olsun
Şeref abi ben takımı techizatı ve balığı düşünmeden her iki elimide boşa çıkartıp ucuz kurtuldum.Eğer takımı korumaya odaklansaydım neler olurdu düşünmek bile istemiyorum. Bu arada Klavye başına geçmişken senin için özel bir rapor hazırlıyorum. Umarım sen başta olmak üzere birçok kişiye fikir verir.

Tebrikler güzel keyifli bi av olmuş daim olsun 🙂👍

Tesekkurler size de rastgele.

Tesekkurler Faruk abi

Tebrikler , güzel bir av ve anlatımınız için. Daha nice avlarınız olsun, rastgelsin.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler Naim abi size de rastgele.

Tebrikler güzel balıklar Rastgele

Tesekkurler Adil abi size de rastgele.

İnan tebrikler. Ardı gür olsun hep rastgelsin kardeşim. Kayalık vs derken aman çok dikkatli olun!. Haftasonu levrek kıyılatayım derken az kalsın bacağımı kırıyordum. Allahtan sağ ayak parmaklarımdan başka önemli bir problem yok ve bu haftayı Klevye başında geçirip atlatırım diye düşünüyorum. Önce dikkat !!

Tesekkurler Akif abi, cok gecmis olsun ucuz atlatmissin. Ben de 2 yil once kayaliklarin uzerinde dusmustum disim dudagimi kesmisti 1 dikis ile atlattik yuzumu kafa feneri takiliydi o kurtardi yoksa cok daha kotu yaralanabilirdim.

Tebrikler Oğuz, her daim rastgele

Venus Z40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler Erdal abi size de rastgele.

Tebrikler Oğuz
Uzun ve güzel bir av olmuş.
Her zaman rast gelsin

Tesekkurler Şeref abi umarim devami gelir her avim boyle gecer, size de rastgele.

Benim önümden geçit töreni yapıyorlar sana yakalanıyorlar. Balıkları esefle kınıyorum seni tebrik ediyorum Oğuz 😀

Tesekkurler Abdullah abi torenle alicaz hepsini 😀

Fenaymış Akif abi. takımları merak ettim. akıbetleri ne oldu
Kamış uçtan 40 cm kırıldı . Kamışı gözden çıkardım adam olmaz . Ama makina sadece duş aldı ve komple bakıma girdi. Allahtan gözden çıkarılabilecek bir takımdı. İyiki Ballistic tz nano veya Exsence İnfinity yoktu yanımda.

Oğuz hoşgeldin sahalara, av için tebrikler çok başarılı geçmiş. Darısı başıma, zira geçen sene ekim ayındaki koca paşadan sonra tık yok.

Back