Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güzel bir sabah Levrek Avı :-)

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok şükür Antalyadan tatmin edici bir rapor, Tebrikler azmin sonu bu olsa gerek, daha iyi avlara rastegele.

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
fatih maşallah kırmışsın umutsuzluğu almışsın paşayı, oltacı adam balık olmadığında onun oltaya gelme ihtimaliyle bile heyecan lanan adamdır rast gelsin..

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok şükür Antalyadan tatmin edici bir rapor, Tebrikler azmin sonu bu olsa gerek, daha iyi avlara rastegele.
Sağolun sizede rast gelir inşallah :) antalyadan böyle raporlar gelirde bazı aç gözlüler rahat bırakmıyorlarki balıkları bi dünya levrek misina ağlarla yakalanıyor sonra geceleri zıpkıncılar talan ediyorlar bide

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sa
fatih maşallah kırmışsın umutsuzluğu almışsın paşayı, oltacı adam balık olmadığında onun oltaya gelme ihtimaliyle bile heyecan lanan adamdır rast gelsin..
sağolun sizede rast gelir inşallah. Azmin sonu ödül hiç sıkılmadan herzaman umutla gidiyorum balığa gece 4:30 çıkıyorum evden geçen sefer gittiğimde dondurucu soğuk vardı kamış halkaları buz tutmuştu makina dönmeyince misina dolandı sandım ışığı yaktım birde bi baktım buzdan gitmiyomuş o gün hiç bişey tutamamış eve eli boş dönmüştüm ama yine gittim umutla Avlağa ödülümü aldım :)

Adı
Recep
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Fatih bey tebrikler uykusuz kalmanın ödülünü almışsınız avlarınız daim olsun.