levrek81
Yeni Üye
- Adı
- cengizhan
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Maşallah bereketli bir av günü olmuş uzun zaman oldu levrek tutamadim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
teşekkür ediyorum daha iyileri size rast gelir inşallah. Umudunuzu ve azminizi yitirmeyin benim bu sezon levrek avlarım hep kötü geçti kaç defa elim boş döndüm ama umudumu yitirmedim azimle gittim her seferinde sabahın 4 buçuğunda evden çıkıp soğukta motora binerek avlaklara ve bu sene ilk defa bu büyük levreği avladım azmimin ödülünü aldım sonunda allaha şükürMaşallah bereketli bir av günü olmuş uzun zaman oldu levrek tutamadim![]()
teşekkür ederim daha iyileri size rast gelir inşallahAt binenin kilic kusananin...
bilincli avlaniyorsun...
istavrit boyunda avm marketlerinde cinekop satiyorlarken teş
Hava sartlarina ragmen
Emek verip genellikle sabir gerektiren levrek avinda 700 800 gr lik levrekleri bile denize iade edebilen bir nefse sahipsin...
Ratstgele..
Teşekkür ederim daha iyileri size rast gelir inşallahTebrikler, Antalyada levrek olduğunu görmek sevindirici. İspendeğinde geri bırakılması alkışlanacak bir hareket, buralarda bu boydakileride alıkoyuyorlar.
Çalıştığım şirketin Konya'ya taşınması sebebiyle bende Antalyada levrek avı yapmayı düşünüyordum ama orada levrek yok dediklerinde üzülmüştüm. Bakalım Konyaya yerleşince oralarda nasibimizi arayacağım![]()
Teşekkür ederim murat abi biliyorum senin en sevdiği balık levrekFatih tebrik ederim. Çok güzel bir balık. Herzaman rastgelsin.