Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güzel bir sabah Levrek Avı :-)

levrek81

Yeni Üye
Adı
cengizhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah bereketli bir av günü olmuş uzun zaman oldu levrek tutamadim :(

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
At binenin kilic kusananin...
bilincli avlaniyorsun...
istavrit boyunda avm marketlerinde cinekop satiyorlarken
Hava sartlarina ragmen
Emek verip genellikle sabir gerektiren levrek avinda 700 800 gr lik levrekleri bile denize iade edebilen bir nefse sahipsin...
Ratstgele..

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah bereketli bir av günü olmuş uzun zaman oldu levrek tutamadim :(
teşekkür ediyorum daha iyileri size rast gelir inşallah. Umudunuzu ve azminizi yitirmeyin benim bu sezon levrek avlarım hep kötü geçti kaç defa elim boş döndüm ama umudumu yitirmedim azimle gittim her seferinde sabahın 4 buçuğunda evden çıkıp soğukta motora binerek avlaklara ve bu sene ilk defa bu büyük levreği avladım azmimin ödülünü aldım sonunda allaha şükür :)

Son düzenleme:

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
At binenin kilic kusananin...
bilincli avlaniyorsun...
istavrit boyunda avm marketlerinde cinekop satiyorlarken teş
Hava sartlarina ragmen
Emek verip genellikle sabir gerektiren levrek avinda 700 800 gr lik levrekleri bile denize iade edebilen bir nefse sahipsin...
Ratstgele..
teşekkür ederim daha iyileri size rast gelir inşallah :) sabrın sonu selamet. Keşke herkes duyarlı olsa avlaklarda o kadar aç gözlü insanlar varki hiç ihtiyaçları olmadığı halde ve yasak olmasına rağmen gece zıpkınla avlanıp ticaretini yapan insanlar gelip avlandıklarını duydum bana bir denk gelsinler hemen arayacam sahil güvenliği daha karşılaşmadım o bohçacılarla avlakta ama duydum yaptıklarını ve kim olduklarınıda biyorum

laplace2006

Aktif Üye
Adı
Ünal
Tebrikler, Antalyada levrek olduğunu görmek sevindirici. İspendeğinde geri bırakılması alkışlanacak bir hareket, buralarda bu boydakileride alıkoyuyorlar.
Çalıştığım şirketin Konya'ya taşınması sebebiyle bende Antalyada levrek avı yapmayı düşünüyordum ama orada levrek yok dediklerinde üzülmüştüm. Bakalım Konyaya yerleşince oralarda nasibimizi arayacağım :)

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fatih tebrik ederim. Çok güzel bir balık. Herzaman rastgelsin.

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
alinan levrek icin ayri , salinan ispendek icin ayri tebrik ederim. masallah.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler, Antalyada levrek olduğunu görmek sevindirici. İspendeğinde geri bırakılması alkışlanacak bir hareket, buralarda bu boydakileride alıkoyuyorlar.
Çalıştığım şirketin Konya'ya taşınması sebebiyle bende Antalyada levrek avı yapmayı düşünüyordum ama orada levrek yok dediklerinde üzülmüştüm. Bakalım Konyaya yerleşince oralarda nasibimizi arayacağım :)
Teşekkür ederim daha iyileri size rast gelir inşallah :) antalyada levrek var ama çok değil uğraşmak gerekiyor :)