iskorpit61
Daimi Üye
BU AKŞAM ERKEN GİDEBİLİRSEM KURŞUN ARKASI RAPALA YAPACAM.OLMADI GECE YEMLİ
Boyu şahane, tebrikler...Dün sosyal tesislerin onu 1 adet lüfer bir adet çinekop spin ile 98591 dosyayı görüntüle
Yardımcı olabilecek biri yok mu ?Araç parkı için nereyi kullanıyorsunuz arkadaşlar sosyal tesislerde ?
Sosyal tesisler içinde İSPARK var.Yardımcı olabilecek biri yok mu ?
Gece açık mı peki akşam 10 gibi gitsem araç bırakabilir miyim ?Sosyal tesisler içinde İSPARK var.
Onu bilmiyorum. Ama o saatte gideceksen o bölgede yolun karşı tarafına aracını bırakabilirsin sorun olmaz.Gece açık mı peki akşam 10 gibi gitsem araç bırakabilir miyim ?
Teşekkür ederim , iyi günlerOnu bilmiyorum. Ama o saatte gideceksen o bölgede yolun karşı tarafına aracını bırakabilirsin sorun olmaz.
Maşallah...Dün sosyal tesislerin onu 1 adet lüfer bir adet çinekop spin ile 98591 dosyayı görüntüle
Hey maşallah tebrikler🙂 ben henüz acemiyim bu mera için sahte önerisi verebilir misiniz takip ettiğim kadarıyla gündüz mor kafa akşam limon iş yapıyor kaşık da çalışıyormuş başka var mı şunu al mutlaka dediğiniz tecrübeli abilerden tavsiye ? 🙂Dün sosyal tesislerin onu 1 adet lüfer bir adet çinekop spin ile 98591 dosyayı görüntüle