Haliç, Balat Sosyal Tesisleri Önü Genel Balık Durum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 haftadır haliçte dişli yok.onun öncesindeki hafta çok güzeldi.1 haftadır döktüğümüz hamsinin haddi hesabı belli değil 🙁
Suyun altında birşeyler dönüyor ama anlamak mümkün değil. 2 haftaya dişli başlamazsa sıkıntı var demektir

Hayırlı akşamlar.
Haritalardan baktığımda karaköy tarafı galata köprüsü ile unkapanı köprüsü arasında bi park görünüyor.turyol iskelesini geçtikten hemen sonra.o sahil spin için uygun mu?dişli çalışılır mı orda?

Hayırlı akşamlar.
Haritalardan baktığımda karaköy tarafı galata köprüsü ile unkapanı köprüsü arasında bi park görünüyor.turyol iskelesini geçtikten hemen sonra.o sahil spin için uygun mu?dişli çalışılır mı orda?
Çok rahat ve güzel bir yer aslında. Denemeden birşey söylemek doğru değil ama şimdi de denemek doğru değil çünkü meralar balığını henüz vermedi.

Hayırlı akşamlar.
Kefal yakalayanı gördüm.
Zargana yakalandığını duydum.
Münferit de olsa, Levrek yakalandığını duydum.

Herkese hayırlı akşamlar bugün öğleden sonra bir yoklayayım dedim merayı kismetime bu yakışıklı geldi hayatımdaki ilk lüferi tuttum heyecandan ne yapacağımı bilemedim kova bile almamıştım yanıma oradan bir abi sağolsun şişe verdi herkese rast gelsin🙂

Dosyalar

• 20191103_173018.jpg
    20191103_173018.jpg
    47.5 KB · Okunma: 518
  • 20191103_172842.jpg
    20191103_172842.jpg
    77.2 KB · Okunma: 515
Herkese hayırlı akşamlar bugün öğleden sonra bir yoklayayım dedim merayı kismetime bu yakışıklı geldi hayatımdaki ilk lüferi tuttum heyecandan ne yapacağımı bilemedim kova bile almamıştım yanıma oradan bir abi sağolsun şişe verdi herkese rast gelsin🙂

şansın daim olsun 🙂

Çok güzel balık Çağrı tebrikler .. 🙂

Back