Düşünceli davranış güzel..yalnız bu konuda araştırma yapanlar (su ürünleri fakülteleri) için ve bizler için levreğin en kötü 1 sefer üreme sistemine dahil olması gerekiyor.Dişi levreklerin 3 yaş ve 40 cm yakın boylarda ilk olgun üreme gerçekleşiyor.Diğer bir husus levreğin zaten uzun süre havyarlı kalması kimine göre 3-5 ay kimine göre çok daha uzun zaman dilimi.Yani bir oluşumun sonucu son olarak karnının şişmesi ve yumurtaların bırakılması.bende araştırıyorum benim bildiğim 40 cm üstü levrekler(bir araştırmaya göre ortalamarı 35 cm) zaten en kötü bir sefer üreme yapmış demektir, yanlış anlamayın beni bence bundan 1 ay öncede havyarlı bir balığı yakalamak (anlamadığımız haliyle) ile şimdi yakalamak arasındaki fark nedir? (40 cm altı için konuşuyorum)
yanlış anladıysam düzeltin beni lütfen
yani Levreğın hayatı boyunca en az 1 kere üreme sistemine dahil olması yeterli mi avlanması için?
40 cm yada 35 cm ve üzeri levrekler üreme sistemine en az bir kere dahil oldukları için artık havyarlıda olsa herhangi bir sakıncası yok mu avlanılmasının?