Hangi surf kamışı almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daiwa Shorecast ve Liberty ikisini de kullandım. İkisini de çapari ve yemli çinekop avı için almıştım. İlk önce Liberty'yi almıştım. çok şık bir kamış güzel de fakat Shorcast istavrit avında beni mest etti diyebilirim. İstanbul boğazında ince takım 50gr ve kalın takım 150gr arası kullandım. Kesinlikle shorecast i tavsiye ederim. (Fakat kesinlikle kurşun arkası avına uygun değil.)
Birde new shorecast var birde shorecast var dediğiniz kamis teleskopmu 3 parcami

Merhabalar yazinizin üzerinden baya zaman geçmiş güncel olarak tavsiye verebileceğiniz bir kamış varımdır istanbul bogazi icin istatvit cinekop için 150 gr rahat ata bilir bir kamış lazım akıntı bazen çok oluyor onun dişinda 80 100 gram atıyoruz

Bende zaman zaman boğazda çapari atıyorum. Geneldede sarıyer yada istinyede çinekop için kalıyorum. Malum sarıyerde akıntı hiç yok gibi 70-100 gr arası kurşun kullanılıyor. İstinye koyda ise 50-75 gr arası kurşun atılıyor. Emirgan aşiyan bebek arnavutköydede çoğunlukla 150 ara arada 100-125 gr kurşun atılıyor. Kışında özellikle rüzgarlı patlak ve akıntılı boğazda 140-150-260 gr atıyoruz.
Diyeceksinizki tüm bunları ben zaten biliyorum.
Siz nokta atışı “kamış” istiyorsunuz. Hedefi 12 den vurayım istiyorsunuz.
ÇAPARİ İÇİN NOKTA ATIŞI DAİWA NEW SHORECAST (turuncu) 3 parça 100-225 atarlı kamış derim. 100-135 gr arası kurşun ile çok iyi mesafe bulur. Çapari için aksiyonu mükemmel. Balık vuruşu hissiyatı çok çok iyi. İnce. Hafif. Sağlam bir kamış. Yemli çinekop avında bile harika.
Daiwa new shorecast 3 parça kamışın you tubede dimağ balıkçılık selçuk beyin tanıtım videosu var. Ve o zamandada benim kamış için yorumum. Öncelikle o videoyu izleyin. Aşağıdakilerde benim kısa çekimlerim.

Dosyalar

Bende zaman zaman boğazda çapari atıyorum. Geneldede sarıyer yada istinyede çinekop için kalıyorum. Malum sarıyerde akıntı hiç yok gibi 70-100 gr arası kurşun kullanılıyor. İstinye koyda ise 50-75 gr arası kurşun atılıyor. Emirgan aşiyan bebek arnavutköydede çoğunlukla 150 ara arada 100-125 gr kurşun atılıyor. Kışında özellikle rüzgarlı patlak ve akıntılı boğazda 140-150-260 gr atıyoruz.
ÇAPARİ İÇİN NOKTA ATIŞI DAİWA NEW SHORECAST (turuncu) 3 parça 100-225 atarlı kamış derim. 100-135 gr arası kurşun ile çok iyi mesafe bulur. Çapari için aksiyonu mükemmel. Balık vuruşu hissiyatı çok çok iyi. İnce. Hafif. Sağlam bir kamış. Yemli çinekop avında bile harika.
Daiwa new shorecast 3 parça kamışın you tubede dimağ balıkçılık selçuk beyin tanıtım
Daiwa new shorecast 3 parça kamışın you tubede dimağ balıkçılık selçuk beyin tanıtım videosu var. Ve o zamandada benim kamış için yorumum. Öncelikle o videoyu izleyin. Aşağıdakilerde benim kısa çekimlerim.
Yorum için teşekkür ederim dediğiniz kamışı almaya karar verdim sizden ricam bu kamışa hafif makina ne önerirsiniz

Merhabalar yazinizin üzerinden baya zaman geçmiş güncel olarak tavsiye verebileceğiniz bir kamış varmıdır

Bugün yine güncelliyeyim desem size tavsiyem daiwa new shorcast (turuncu) kamıştan sonra tek geçerim diyeceğim çaparide, yemli çinekop avında kullanılabilecek fiyat/performans kamışı okuma alijos 435cm 100-250gr atarlı 3 prç hibrit kamış derim. 100-170 gr arası mesafesi çok iyi. Hissiyat çok iyi. İnce sağlam hafif.
New Shorcast tan artısı 250 gr atarlı. 140-150-160 gram mesafesi çok iyi.
Yemli avlar için 10num 5⭐️.
BURDA ŞUNU ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTERİMKİ BU KAMIŞLAR EN İYİSİDİR, BUNDAN DAHA İYİSİ YOK DEMİYORUM.
Kullandığım, tecrübe ettiğim, kamışların içinde sorunsuz, beğenerek keyif alarak kullandığım, (naçizane) birisine tavsiye olarak önerebileceğim ürünler bunlar. Yani FİYAT+PERFORMANS ürünü.
RASTGELSİN.

Bugün yine güncelliyeyim desem size tavsiyem daiwa new shorcast (turuncu) kamıştan sonra tek geçerim diyeceğim çaparide, yemli çinekop avında kullanılabilecek fiyat/performans kamışı okuma alijos 435cm 100-250gr atarlı 3 prç hibrit kamış derim. 100-170 gr arası mesafesi çok iyi. Hissiyat çok iyi. İnce sağlam hafif.
Yemli avlar için 10num 5⭐.
BURDA ŞUNU ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTERİMKİ BU KAMIŞLAR EN İYİSİDİR, BUNDAN DAHA İYİSİ YOK DEMİYORUM.
Kullandığım, tecrübe ettiğim, kamışların içinde sorunsuz, beğenerek keyif alarak kullandığım, (naçizane) birisine tavsiye olarak önerebileceğim ürünler bunlar. Yani FİYAT+PERFORMANS ürünü.
RASTGELSİN.
Emeğinize sağlık teşekkür ederim çok güzel tavsiye oldu benim için

Yemli avlar için 10num 5⭐.
RASTGELSİN.
Yazdım ama görülmedi galiba daiwa yi almaya karar verdim güzel yorumlar var peki buna uygun hafif makine öneriniz ne olur şimdiden teşekkürler

Yazdım ama görülmedi galiba daiwa yi almaya karar verdim güzel yorumlar var peki buna uygun hafif makine öneriniz ne olur şimdiden teşekkürler

YOK GÖRDÜMDE YAZACAK BİR ŞEY BULAMADIM.
Makina konusu çok göreceli çok değişkenliği seçeneği olan bir olay.
Bu zamanda fiyatlara bakınca insanın içinden gelerek bir şey yazamıyor…
Makinada fiyat aralığınız ne olur?
Yani ne kadara kadar bir makina bakıyorsunuz?

Valla dediğiniz gibi cook seçenekli bir piyasası var normalde Okuma Flite Surf FLS35-1500AY Gunsmoke 9+1BB Olta Makinesi alacaktım gramaji hafif diye ama fiyatı çok geldi biraz daha uygun birseyler onere bilirseniz sevinirim

Back