alperenhaz
Yeni Üye
- Adı
- Alperen
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Şu an üniversite için İstanbuldayım bayramda ve haziranın 15 i sonrası çanakkalede olacağım gelecek olursanız birlikte avlanabiliriz.Çanakkaleye gelirseniz bir gün birlikte av yapalım merkezde ben daha çok karacaören altı bölgesini tercih ediyorum evime de yakın bir mera fakat şu an balık kısır ve hem hava hem yem seçiyor lodos havalarda lapinlerle uğraşırısınız hafif ve ya sert poyrazda yatak çipuralarını bulma şansınız yüksek yem olarak Bibi ve Çin kurduna yahut sülünez üstü çin kurduna güzel balıklar geliyor fakat çanakkale de bibi temin etmek oldukça zor.
Akın döneminde ise boğazın genellikle her yerinde tutulabilmekte ben geçen yılı Kilitbahirde değerlendirdim bizim askeriyenin altı diye adlandırdığımız bir bölge var dur yolcu yazısının altları oraları değerlendirebilirsiniz fakat dediğiniz gibi çok takılma yapan bir bölge tedarikli bol takımla gitmek faydalı olur ayrıca kale önü de hiç fena değildir (akıntı hiç durmaz kurşunun yere oturduğu nadirdir)henüz lidakiler başlamadı yatak balığı varsa o ayrı genellikle temmuzun sonuna doğru başlar ağustos ve eylülde en güzel avları verir ve sonrasında seyrelir en azından benim deneyimim bu şekilde. Fakat kilitbahir taraflarında çipura bu zamanlarda olmasada mutlaka oltanıza karagöz, melanur, izmarit takılacaktır.
Ben de Yuki Saiko için birikim yapmaya başlayayım o halde![]()
Videonun ikinci kısmında bahsettiğim kale önü avı var inceleyebilirsiniz.