Hangi Tekne Ve Motoru Seçmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ogiveogi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili Ogulcan,

tesekkurler. Marin boat u devre disi birakalim. peki viya boat, moonday ve enma hakkinda ne dersiniz? havatemiz abimiz enma 490i cok guzel tavsiye etti. sizlerden de digerleri hakkinda yorum alabilirsem cok yararli olacak bizim icin. ona gore de motor secimine gidecegiz. Sanirim maks. 30hp lik bir motor alacagiz.
herkese kolay gelsin, sevgiler
arda
Enma 490 güzel bi tekne gibl ama fuarda teknenin içi alçak geldi anıl marin ve safterde düşünebilirsiniz

Attığım linkte aşşağıda motor fiyatıda var lotus 23 modelide güzel bi bakın derim

Fiyatı beni aşar 20.000 ve altında 2.elde olabilir bi tekne bakıyorum. Lotus 17 nin mototsuzunu alıp daha uygun fiyatlarla bi motor ayarlanması acaba. Bu işlerden anlayan biri varmıdır sitede danışabileceğim

FORUMDADA GÖRMÜŞTÜM AKADAŞIN BİRİ KANO İLE BALIĞA GİDİYOR
HEM UCUZ HEM FAZLA MASRAFSIZ TABİ SEVK MESELESİ

Kanoda güzel onu ayrıca düşünüyorum.ama tekne lazım ailecek balığa gitmek için

Fiyatı beni aşar 20.000 ve altında 2.elde olabilir bi tekne bakıyorum. Lotus 17 nin mototsuzunu alıp daha uygun fiyatlarla bi motor ayarlanması acaba. Bu işlerden anlayan biri varmıdır sitede danışabileceğim
Lotus 17 boy olarak kendi sınıfında çok güzel bir tekne. Bence Türkiyedekilerin en iyisi. Ancak 5 metrelik bir tekne için motorsuz haliyle 750-850 kg lik bir ağırlığı var. Bu ağırlıkta bir tekneden gerek balıkta gerekse gezi seyirlerinde keyif alabilmek için büyük bir motora ihtiyaç var.

Lotus 17 boy olarak kendi sınıfında çok güzel bir tekne. Bence Türkiyedekilerin en iyisi. Ancak 5 metrelik bir tekne için motorsuz haliyle 750-850 kg lik bir ağırlığı var. Bu ağırlıkta bir tekneden gerek balıkta gerekse gezi seyirlerinde keyif alabilmek için büyük bir motora ihtiyaç var.
30 bg 40bg içten takma iyi gider

Back