Hangi Tekne Ve Motoru Seçmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ogiveogi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çekerek hareket ettiremedim derken ağırlığından bahsettim babam boru kıvırttırarak motor için el arabası yaptırmıştı ona koycaz betonu kuma kadar denizdede iki üç kişi çekerek hareket ettircez

80-90 belkide daha fazla ağır tonozu dün sabah attık akşama kurumuştu ama geç olmuştu bu gece iyice betonu suladım içi bol demirli ama üstüne babam inşaat demiri yerine zincir koydurmuş demir işiyle uğraştığımızdan inşatt demiridi redüktördür hatta tekne için bi tane davlumbaz yaptırcaz redüktörde var elimizde

Fırkan abi teknenin son haline baktın mı fotoğraf attım tek sorun tente tam yol gittiğimde 9 şiddetinde deprem gibi sallanıyor

Motorun trim ayarina bak, bir demir cubuk olacak 4 5 delik var en attan 2.ye cbugu takip dene bakalim.

Bu arada tonozu 21:00 civarı denize attık neyseki pek zorluk çıkarmadı motorun arabasına koyarak atacağımız yerin dibine kadar arabayı getirebildik bi kaç kürek kum attık sonrada devirdik ip uzunluğu zincir uzunluğunu yarın ayarlayıp tekneyi denize atıcam inşallah ilgilenen herkese teşekkür ederim doğruyu söylemek gerekirse ilk başlarda konuyu açarken tedirgin olmuştum cevap yazan olcağını düşünmemiştim yaşımdan dolayı ama herkesten allah razı olsun bana gece gündüz sorduğum bütün sorularım cevap verdinz gece gece belkide sizi uyutmadım yada gündüz zamanınızdan çaldım hepiniz hakkınızı helal edin tekrardan çok sağolun balıksevdam ailesi

Back