iskorpit61
Daimi Üye
varmı dikence balığına denk gelen.ben buna en son gölde rastlamıştım.haliçte görünce çok şaşırdım. bizim arkadaş canlı yem yapacam dedi 🙂🙂🙂🙂 abi balığa wmc iğne geçmio düşün 🙂
hacım resmen kalkan gibi zırhı var 🙂 iğne girer mi ona çuvaldız dene dişlinin huyudur hava buz kesmeden geceler teptirmeden gelmez ahanda şimdi zalım oğlu zalım geceler geldi balık zamanı 🙂 ver coşkuyu çık tekneye kapa gözünü.....varmı dikence balığına denk gelen.ben buna en son gölde rastlamıştım.haliçte görünce çok şaşırdım. bizim arkadaş canlı yem yapacam dedi 🙂🙂🙂🙂 abi balığa wmc iğne geçmio düşün 🙂
Peki sürünün içine atıp harrrsss diye çektiğiniz çarpma iğnesi 5 balığa hasar verip sadece 1 balığı alıyorsa ne diyeceğiz buna. Avcılık mı?vahşet mi! naptın aga . kıyıdan akıntılı yerde atıon,hedef balık belli,zargana. çok nadir onda kefal yada gümüş gelir.zarganayı dötünden,ortadan ,kuyruğundan yakalamak istemeyen ipekle tutabilir. balıkta ortada delik oluo diosan zaten pişirceğinde dilim dilim yapıon onu kancanın nereden takıldığının bi önemi yok.
ha şöle bi kötü yanı düşünüle bilir, çok ince yavru zargana takılıo bazen çok yara almadıysa salarsın ama, iğne pis yerden girerse mecbur salamıon o yanı kötü sadece. ama vahşet diyemezsin bence
Sonuçta bu hayvanların da birer canlı olduğunu, acı çektiklerini unutmamalıyız. Öldürmenin bile bir adabı olmalı. Acı çektirmemeliyiz zaten ölecek diye. Diyebilirsiniz ki ağzından yakalanınca acı çekmiyor mu ? Eminim daha azdır. Saplanmadan yaralananları saymıyorum.vahşet mi! naptın aga . kıyıdan akıntılı yerde atıon,hedef balık belli,zargana. çok nadir onda kefal yada gümüş gelir.zarganayı dötünden,ortadan ,kuyruğundan yakalamak istemeyen ipekle tutabilir. balıkta ortada delik oluo diosan zaten pişirceğinde dilim dilim yapıon onu kancanın nereden takıldığının bi önemi yok.
ha şöle bi kötü yanı düşünüle bilir, çok ince yavru zargana takılıo bazen çok yara almadıysa salarsın ama, iğne pis yerden girerse mecbur salamıon o yanı kötü sadece. ama vahşet diyemezsin bence
Peki sürünün içine atıp harrrsss diye çektiğiniz çarpma iğnesi 5 balığa hasar verip sadece 1 balığı alıyorsa ne diyeceğiz buna. Avcılık mı?
Sonuçta bu hayvanların da birer canlı olduğunu, acı çektiklerini unutmamalıyız. Öldürmenin bile bir adabı olmalı. Acı çektirmemeliyiz zaten ölecek diye. Diyebilirsiniz ki ağzından yakalanınca acı çekmiyor mu ? Eminim daha azdır. Saplanmadan yaralananları saymıyorum.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tartışmayı uzatmaya niyetli değilim. Farklı disiplinlerden örnek vermek mantıklı gelmiyor.her zıpkıncı vurduğu balığı söndürür.kafadan bi bıçak soktunmu söner balık zate.olta balıkçılığında nasıl söndürcen balığı?
Tartışmayı uzatmaya niyetli değilim. Farklı disiplinlerden örnek vermek mantıklı gelmiyor.
Kendi yaptıklarımızı daha iyi, daha az zarar vererek nasıl yapabileceğimize odaklanmalıyız. Balık tutmanın avcılık olduğu kadar kısmet işi de olduğunu düşünüyorum. Balığı kandırmak daha adil gibi. Sonuç odaklı yaklaşırsak yaptığınız avcılıktır yanlış demiyorum.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi