Hasköy Balıkçılari Ve Teknecileri

Gece 12 den sora balık coştu 🙂 ölmeyi unutan istavritler geldi bize 🙂 nasıl kafa atıo nasıl kafa atıo 🙂🙂🙂 ben diyorum abi ne varsa istavritte var.

101529 dosyayı görüntüle
101530 dosyayı görüntüle
Tebrikler
Ben tekneden lüfer sülalesine olta atarken bir taraftan da şeytan oltası ile istavrite bakarım.
Genelde seçmece boylar gelir.

Elimizde bulunan ucuz yollu 100 metrelik makara misinanın ucuna kocaman bir fırdöndü ve onun ucuna da 40-50 cm lik kösteğe bağlı sinek iğne. İğneyi hamsi ile ya da varsa istavritin kuyruk tarafından yapılmış yem ile yemleyip sal denize gitsin. Misinayı da akıntıya ve derinliğe göre sal biraz ve unut takımı. İstavrit yakalandı mı teknede boşta duran makara bir o yana, bir bu yana tangırtıyla dans ederken anlarsın yakalandığını.. 🙂

Tebrikler
Ben tekneden lüfer sülalesine olta atarken bir taraftan da şeytan oltası ile istavrite bakarım.
Genelde seçmece boylar gelir.

Elimizde bulunan ucuz yollu 100 metrelik makara misinanın ucuna kocaman bir fırdöndü ve onun ucuna da 40-50 cm lik kösteğe bağlı sinek iğne. İğneyi hamsi ile ya da varsa istavritin kuyruk tarafından yapılmış yem ile yemleyip sal denize gitsin. Misinayı da akıntıya ve derinliğe göre sal biraz ve unut takımı. İstavrit yakalandı mı teknede boşta duran makara bir o yana, bir bu yana tangırtıyla dans ederken anlarsın yakalandığını.. 🙂

🙂 aynen. Bu pazar çinekopa çapari ile çıkacam gündüz. Bakalım nolcak

Çapari tırt.balığın içinden geçiom şuan resimler yarına. Videodan ekran resmi çektim bitane

5FE86ABE-6166-4174-BE35-AF8B4A04C3C7.png

Şuan deli balık var

akşam8- gece 12. süper balık vardı dün. istavrit sarıkanattan büyük 🙂🙂🙂🙂 balıkları 2 kova yaptım birine istavrit birine çino

Back