Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Aşmışsınız siz. Tebrikler. 👍
Sizde amaç balık tutmaktan çok kurşunu yada yemi en uzak mesafeye atabilme olayına dönmüş. 😀
Biz hala bunu kamışlarla aşmaya - yada çözmeye diyeyim - çalışıyoruz.
Kolay gelsin.👏🏻👏🏻
İlginç bir deneme olmuş.
Hedeflenen mesafeye yemi ulaştırması başlangıç için iyi ama balık yakalamak açısından aparat geliştirilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Denemelerde başarılar, rast gelsin
Makina benim isim babası olduğum (Bahtiyar Taşyağan 1965 ) ben makinanın ismini daha ortada model bile yokken koydum .25 kalibre kullanılmış sanırım. 200 metre gitmez ama 170 metre ip boşaltır ve 110-120 metreye düşer. Çekiç modifiyesi ve 3000 psi la 150-160 metre mümkün. İtalcanna zaten atıyor o mesafeye ??
Tüfek hatsan bt65...tek dolumda 50 cıvarında atış yapabiliyor..işin ilginç tarafı balonu taşlarla yere sabitlemekle hata yapmış olduk..serbest bıraksaydım da uçacaksa uçsaydı..daha açıklayıcı bir çekim için plajda denize değil de kumsal boyunca kıyıya paralel bir atış yapsam iyi olacak..
bt65 (Bahtiyar Taşyağan 1965 ) in kısaltması. Modifikasyonla 10 atış yapar ama hakkını verir. Elimde eskiden bastığım 46 grain Bullet lar var. İsterseniz seve seve yollarım. Ama standart güçte zorlanır !
Siz muhtemelen türkbull modeline de ismini vermişsinizdir diye düşünüyorum..ben bt 65i ham güç için kullanıyorum ve gez göz arpacık kundak ne varsa söküp tüfeği hafiflettim...gözbebeğim ise flashpup modeli..kısa ,hafif ve her attığını vuruyor...Sayın Bahtiyar Taşyağan a da Hatsan ı Türkiye nin saygın bir dünya markası seviyesine yükselttiği için çok büyük saygım var..