Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayatımda yaptığım ilk sahteler :D

Live

Üye
Adı
Caner CANAN
Ustalar acemiliğimi hoş görün sizinle hayatımdaki ilk yaptığım sahteleri paylaşmak istedim ve hepsini denedim ayriyeten balıkta yakaladım ve bunları yaparken sadece ağaç keskisi ve zımpara kullandım içi için ise krom tel boncuk kurşun ve tutkal, boyamak için ise oje ve vernik. Alet erdavat olmayınca ne yaparsın merak işte :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Uploaded with ImageShack.us

Akmanfatih

Yeni Üye
Adı
Fatih Akman
Kardeş bunlar daha çok duvar süsüne benzemiş... Bizim hanım çok beğendi bi kaç tanesini verir mi diyor. ?:D:D:D

Şaka bi yana eline sağlık değişik ve ilginç olmuş...

Live

Üye
Adı
Caner CANAN
Kardeş bunlar daha çok duvar süsüne benzemiş... Bizim hanım çok beğendi bi kaç tanesini verir mi diyor. ?:D:D:D

Şaka bi yana eline sağlık değişik ve ilginç olmuş...

naparsın üstet acemilik işte hayatımda ilk kez hemde aletsiz erdevatsız senelerdir hep kullandık fabrikaları birde biz deniyelim dedik :)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ustam ilk deneme için harika hemde alet edevatsız anca bu kadar olur devamını dilerim eline emeğine sağlık beğenmeyen daha iyisi ile bizi karşılasın :D ortam rekabet koksun tebrikler

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İyi denemeler
Eline sağlık.
Çalışmaya da devam. :)

Latif Uğurluçimen

Aktif Üye
Adı
Latif UĞURLUÇİMEN
Bunlar ilk değilde, beşinci olsa ne olur ki!. Siz paylaşmak ve arkadaşlarınıza göstermek istemişsiniz ya, bu bizim beğenmemiz için yeter. Bence başlangıç için hiçde fena değiller.
Ahşap üzerine çalışmak oldukça zevkli bir uğraştır. Üzerinde ki boya ambalajdır ve bütün emeğinizi yutar. Denge ağırlıklarını koyduğunuz kurşunlar dışarıdan farkedilmeyecek hale getirmeniz, tel yuvalarını bir yapıştırıcı ile (ama epoxy* değil) yapıştırmanız görselliğini arttıracaktır. Bu bir çift kompenantlı ahşap yapıştırıcısı olabilir.
Hevesiniz kırılmadan devam edeceğinizi umuyorum.

Fikir olması amacıyla kendi yaptıklarımdan bir tane resim eklemeye çalışayım. Henüz bitmediği için eksikleri var kusura bakmayın.

* Epoxy akarsular ve denizler için zararlı Kimyasallar içerir.

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Live

Üye
Adı
Caner CANAN
Bunlar ilk değilde, beşinci olsa ne olur ki!. Siz paylaşmak ve arkadaşlarınıza göstermek istemişsiniz ya, bu bizim beğenmemiz için yeter. Bence başlangıç için hiçde fena değiller.
Ahşap üzerine çalışmak oldukça zevkli bir uğraştır. Üzerinde ki boya ambalajdır ve bütün emeğinizi yutar. Denge ağırlıklarını koyduğunuz kurşunlar dışarıdan farkedilmeyecek hale getirmeniz, tel yuvalarını bir yapıştırıcı ile (ama epoxy* değil) yapıştırın. Bu bir çift kompenantlı ahşap yapıştırıcısı olabilir.
Hevesiniz kırılmadan devam edeceğinizi umuyorum

denge kurşunlarını içinede koymuştum ama ağırlığı yetmeyince dıştan takviye yaptım ne yapayım :D:D:D:D

Live

Üye
Adı
Caner CANAN
Ahşap üzerine çalışmak oldukça zevkli bir uğraştır. Üzerinde ki boya ambalajdır ve bütün emeğinizi yutar. Denge ağırlıklarını koyduğunuz kurşunlar dışarıdan farkedilmeyecek hale getirmeniz, tel yuvalarını bir yapıştırıcı ile (ama epoxy* değil) yapıştırmanız görselliğini arttıracaktır. Bu bir çift kompenantlı ahşap yapıştırıcısı olabilir.
Hevesiniz kırılmadan devam edeceğinizi umuyorum.

Fikir olması amacıyla kendi yaptıklarımdan bir tane resim eklemeye çalıçayım. Henüz bitmediği için eksikleri var kusura bakmayın.

süper olmuş bu kıvama bizde gelebiliriz inşallah

OzcnYldz

Aktif Üye
Adı
Özcan Yıldız
Caner merhaba.. çok egzotik olmuş :) ilk denemeye gore bence iyi iş çıkarmışsın ama birdahakine daha iyi bir iş cıkaracagına emınım.. hatta bunularla balık bıle yakalamıssın daha ne olsun degılmı? bu arada bende rusyaya arada gıdıyorum... ryazan'a... iş amaçlımı bulunuyorsun orada? NEYSE cok konusmayayım:: herkese rastgele:::