Selamlar humminbird helix7 si gps kullanan arkadaslarin bu makine ile ilgili tecrubelerini ogrenebilirmiyim. Mesele en fazla gorebidiginiz derinlik nedir. Ben bu makinayi jig yapmak yapmak icin kullanmak istiyorum ancak kararsizim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba,Selamlar humminbird helix7 si gps kullanan arkadaslarin bu makine ile ilgili tecrubelerini ogrenebilirmiyim. Mesele en fazla gorebidiginiz derinlik nedir. Ben bu makinayi jig yapmak yapmak icin kullanmak istiyorum ancak kararsizim.
Merhaba, Helix kurulumu yapabildinizmi?Tecrübeleriniz nelerdir paylaşırmısınız?GPS + Full Navionics harita yüklü olması sebebiyle ben de bir tane HELIX 7 CHIRP DS GPS G3 balık bulucu aldım.
Henüz tekneye bağlamadım..
Amaç dip balıklarını görmek tabi ki, yoksa ondan önce elimde olan Garmin Echo 550C modeli ile gerek sürüleri gerekse de dip konturunu gayet iyi yazdırıyordum.
Ama bu cihaz Chirp teknolojisi ve gelişmişliği sayesinde dip balıklarını da gösterecek gibi duruyor, tecrübeler oluştukça paylaşırım..