hepsiburada.com indirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OkNisT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(link)

200GR kurşun , kurşun arkası rapala için kullanılırmı ne dersiniz ? Kullanılır elbettede sormak istediğim o fırdöndünün sağlamlığı 🙂

(link)

200GR kurşun , kurşun arkası rapala için kullanılırmı ne dersiniz ? Kullanılır elbettede sormak istediğim o fırdöndünün sağlamlığı 🙂

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kurşunların fırdöndü yapısı çok dandik. Surf kurşundan şaşmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben almıştım, hepside kurşunun dibinden koptu.
Aynı problemi bende çok yaşadım en iyisi armut kurşun 🙂
(link)
Şu işe yarar gözüküyor varmı deneyen sağlamlığı açısından ?
Kargo ücreti çıkıyor 🙁

Bu arada makinam geldi
e4bcc91cfc924c12add53de773e6c77a.jpg

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar şu ürünler hakkında bilgi sahibi olan , kullanan var ise yardımcı olabilir mi ?

Kurşun arkası rapala için : (link)

Kurşun arkası rapala için makinaya sarılacak 0.12(incemi olur bılemedım) : (link)

Kurşun arkası rapala için başka alternatif : (link)

Teşekkürler.

Arkadaşlar şu ürünler hakkında bilgi sahibi olan , kullanan var ise yardımcı olabilir mi ?

Kurşun arkası rapala için : (link)

Kurşun arkası rapala için makinaya sarılacak 0.12(incemi olur bılemedım) : (link)

Kurşun arkası rapala için başka alternatif : (link)

Teşekkürler.
Acelesi yok ise Aliexpressden Kastking mega 8 alabilirsin yarı yarıya ucuza gelir.
(link)
(link)

5 gün sonra indirimler başlıyor kuponda varsa miss.

Son düzenleme:
(link)
658,43 TL bana uygun geldi. Bu aleti almak istiyorum ama kesinlikle ihtiyacım yok. Bakalım akşama almış olabilirim. 👎

Duo tetra works toto 42s sahtelerim geldi. Anahtarlık yapmak için bile alınır.👍

fiyatı bana da uygun geldi. normalde 60 liradan aşağıya görmemiştim. bir tane aldım, kargo bedava 48 liraya... yaklaşık 2 saat önce elime ulaştı. hatta keşke bir tane de kardeşime alsaydım diyorum 🙂

Back