ben öğrencii5im hamdi abi burdan almak isteyrn olur diye koydum ilanıAlacaksanız yardımcı olurum 🙂
Shimano Super Aero Fliegen SD Olta Makinası Shimano Surf Makinalar | Hedef Balıkta
ben öğrencii5im hamdi abi burdan almak isteyrn olur diye koydum ilanıAlacaksanız yardımcı olurum 🙂
Shimano Super Aero Fliegen SD Olta Makinası Shimano Surf Makinalar | Hedef Balıkta
Teşekkür ederim çok daha iyileri sizlere nasip olsun.Hayırlı olsun Fatih adaşımın çok övdüğü ve sevdiği bir makine tank gibi derler
Shimano Stradic Ci4+ 2500Hg Fb aldınız mı merak ettim... Bende almayı düşünüyorum... Aldıysanız ilk izlenimleriniz benim için bir fikir verebilir.(link)
658,43 TL bana uygun geldi. Bu aleti almak istiyorum ama kesinlikle ihtiyacım yok. Bakalım akşama almış olabilirim. 👎
Yakışır Abdullah abime.. 🙂(link)
Bunun tekrar indirime girmesini bekliyorum 🙂
Exage'i 2 yıldır kullanıyorum Taha ... Geçen rulmanını değiştirdim... Ayrıca klavuz telinin yayını da değiştim. Ama hala 1-2 milim az kapanıyor her seferinde elle kaktırıyorum 🙂 Yani aksayan parçalar değişti benim makine hala topallıyor 🙂 Shimanonların hep bu bölgelerinde problem yaşıyorum. Belki üst sorun olmaz 🙂 Gerçi o kadar kapanıp açılmaya ne dayanır ki 🙂Yakışır Abdullah abime.. 🙂
Valla abi bende bir hyperloop vardı 2 yıl bir fiil hor kullandım hiçbir skntisi yoktu kaşıntı tuttu misina klavuzunu yağladım sonra yaglarken tel dikkatimi çekti meraktan söktüm söküş o söküş bi daha iflah olmadı.. 🙂Exage'i 2 yıldır kullanıyorum Taha ... Geçen rulmanını değiştirdim... Ayrıca klavuz telinin yayını da değiştim. Ama hala 1-2 milim az kapanıyor her seferinde elle kaktırıyorum 🙂 Yani aksayan parçalar değişti benim makine hala topallıyor 🙂 Shimanonların hep bu bölgelerinde problem yaşıyorum. Belki üst sorun olmaz 🙂 Gerçi o kadar kapanıp açılmaya ne dayanır ki 🙂