hepsiburada.com indirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OkNisT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bitmiş indirim zaten
Bakarken üzüldümmü sevindimmi anlamadım.
İyi oldu fazladan alamadım,
Kötü oldu olmayacak şeylerde indirmi vardı
:islik::islik::islik::islik::islik::islik:

Neyse nasipten ötesi yok zaten
😉

Bende geç kaldım, masrafa girmediğime sevindim ama sizin yüzünüzden aklıma bir ürün takıldı.
Doğada yemek yapmayı çok seviyorum, doğayı korumak ve can güvenliği açısında ateş yakmanın sakıncalı olduğu yerler oluyor. Buralarda en güzel ürün Kamp ocağı, artık rüyalarıma girer.

Bende geç kaldım, masrafa girmediğime sevindim ama sizin yüzünüzden aklıma bir ürün takıldı.
Doğada yemek yapmayı çok seviyorum, doğayı korumak ve can güvenliği açısında ateş yakmanın sakıncalı olduğu yerler oluyor. Buralarda en güzel ürün Kamp ocağı, artık rüyalarıma girer.
Kanunen ateş yakmanın yasak yerlerde tüp'te yasak jandarma müdahale ediyor.
İnan almadığın iyi olmuş,odun ateşinde 4 saatte usul,usul pişen bir kuru fasulye gibisi yok.

Kanunen ateş yakmanın yasak yerlerde tüp'te yasak jandarma müdahale ediyor.
İnan almadığın iyi olmuş,odun ateşinde 4 saatte usul,usul pişen bir kuru fasulye gibisi yok.

Eşref abi, ateş yakmanın sakıncalı olduğu yerler derken kanundan bahsetmek istemedim, odun ateşinde kıvılcım çıkıyor ve etraftaki kuru otlara sıçrayıp ateşin büyümesinden neden olabileceği kastedmek istedim. Teselli için ayrıca teşekkür ederim.

Hepsiburada'dan gelen mesaj aşağıda... Outdoor ürünlerinde sepette indirim var...

" Stokları eritiyoruz! Seçili ürünlerinde sepette anında %50 indirim "

Nurgaz kamp ocağı, nurgaz tencere tava seti ve nurgaz çaydanlığı aldım. Süper bir set oldu. şiddetle tavsiye ederim. Sırt çantasına sığıyor, çok hafif ve çok hızlı pişirme yapıyor.

Nurgaz kamp ocağı, nurgaz tencere tava seti ve nurgaz çaydanlığı aldım. Süper bir set oldu. şiddetle tavsiye ederim. Sırt çantasına sığıyor, çok hafif ve çok hızlı pişirme yapıyor.
Nurgaz kamp ocağını tavsiye etmem, kötü olduğundan değil. Kartuş maliyeti çok yüksek. Ben yıllardır çakmak gazıyla çalışan kullanıyorum. Bir kartuşun maliyeti 1,15 TL. Normal kamp ocaklarında ise 15-30 TL, aradaki fark çok yüksek ama fonksiyon ve içerik aynı, sonuçta ikiside gaz 😉
Sabah kahvaltısında menemen ve çay, arada çay kahve, akşama tekrar yemek, sucuk vs. çay sadece 1 TL maliyet. Ama diğerinde nerdeyse 30TL bu gereksiz bir harcama.
Tavsiyem aldığın diğer şeyleri elinde tut ama ocağı geri gönder, yerine çakmak gazıyla çalışan kamp ocağından al.

Nurgaz kamp ocağını tavsiye etmem, kötü olduğundan değil. Kartuş maliyeti çok yüksek. Ben yıllardır çakmak gazıyla çalışan kullanıyorum. Bir kartuşun maliyeti 1,15 TL. Normal kamp ocaklarında ise 15-30 TL, aradaki fark çok yüksek ama fonksiyon ve içerik aynı, sonuçta ikiside gaz 😉
Sabah kahvaltısında menemen ve çay, arada çay kahve, akşama tekrar yemek, sucuk vs. çay sadece 1 TL maliyet. Ama diğerinde nerdeyse 30TL bu gereksiz bir harcama.
Tavsiyem aldığın diğer şeyleri elinde tut ama ocağı geri gönder, yerine çakmak gazıyla çalışan kamp ocağından al.

Hocam 2 günlük bir kampta kullandım. En az 5 kez çay ve 2 kez yemek için kullandım yarım tüp gitti. Tüpü 8 TL den aldım. Oldukça verimli yanıyor. Çok hızlı su kaynatıp yemek hazırlayabiliyorum. Bu iş keyif işi üçe beşe bakılmaz. Çalı çırpı toplayıp sıfır maliyetle de bu iş halledilebilir. Kış aylarında genelde öyle yapıyoruz. Hem ısınma hem pişirme 😉

450 lik olan bir tüpü var sanırım, abartmadan söylüyorum, en az 15 20 defa nargile yakmışlığım, 10 15 belki daha fazla balkonda çayı yanımıza alıp üzerine koymuşluğumuz, pikniğe götürüp köfte kızartmışlığımız, eşimin misafiri geldiğinde doğalgaz kesilince evde yemek yapmışlığımız vardır.

Hatta geçen gün tüp bitince bir fotoğrafını çekip instagram hesabıma yüklemiştim. Şu hayatta ödediğiniz paraya değecek nadide ürünlerden birisidir diye.

Bahsettiğim ürün bu :

(link)

Kampanya bulursam en az 10 adet almayı düşünüyorum.

Back