Kanunen ateş yakmanın yasak yerlerde tüp'te yasak jandarma müdahale ediyor.Bende geç kaldım, masrafa girmediğime sevindim ama sizin yüzünüzden aklıma bir ürün takıldı.
Doğada yemek yapmayı çok seviyorum, doğayı korumak ve can güvenliği açısında ateş yakmanın sakıncalı olduğu yerler oluyor. Buralarda en güzel ürün Kamp ocağı, artık rüyalarıma girer.
Kanunen ateş yakmanın yasak yerlerde tüp'te yasak jandarma müdahale ediyor.
İnan almadığın iyi olmuş,odun ateşinde 4 saatte usul,usul pişen bir kuru fasulye gibisi yok.
Nurgaz kamp ocağı, nurgaz tencere tava seti ve nurgaz çaydanlığı aldım. Süper bir set oldu. şiddetle tavsiye ederim. Sırt çantasına sığıyor, çok hafif ve çok hızlı pişirme yapıyor.Bende geç kaldım, masrafa girmediğime sevindim ama sizin yüzünüzden aklıma bir ürün takıldı.
Doğada yemek yapmayı çok seviyorum, doğayı korumak ve can güvenliği açısında ateş yakmanın sakıncalı olduğu yerler oluyor. Buralarda en güzel ürün Kamp ocağı, artık rüyalarıma girer.
Nurgaz kamp ocağını tavsiye etmem, kötü olduğundan değil. Kartuş maliyeti çok yüksek. Ben yıllardır çakmak gazıyla çalışan kullanıyorum. Bir kartuşun maliyeti 1,15 TL. Normal kamp ocaklarında ise 15-30 TL, aradaki fark çok yüksek ama fonksiyon ve içerik aynı, sonuçta ikiside gaz 😉Nurgaz kamp ocağı, nurgaz tencere tava seti ve nurgaz çaydanlığı aldım. Süper bir set oldu. şiddetle tavsiye ederim. Sırt çantasına sığıyor, çok hafif ve çok hızlı pişirme yapıyor.
Nurgaz kamp ocağını tavsiye etmem, kötü olduğundan değil. Kartuş maliyeti çok yüksek. Ben yıllardır çakmak gazıyla çalışan kullanıyorum. Bir kartuşun maliyeti 1,15 TL. Normal kamp ocaklarında ise 15-30 TL, aradaki fark çok yüksek ama fonksiyon ve içerik aynı, sonuçta ikiside gaz 😉
Sabah kahvaltısında menemen ve çay, arada çay kahve, akşama tekrar yemek, sucuk vs. çay sadece 1 TL maliyet. Ama diğerinde nerdeyse 30TL bu gereksiz bir harcama.
Tavsiyem aldığın diğer şeyleri elinde tut ama ocağı geri gönder, yerine çakmak gazıyla çalışan kamp ocağından al.
Nurgaz kamp ocağını tavsiye etmem, kötü olduğundan değil. Kartuş maliyeti çok yüksek. Ben yıllardır çakmak gazıyla çalışan kullanıyorum. Bir kartuşun maliyeti 1,15 TL. Normal kamp ocaklarında ise 15-30 TL, aradaki fark çok yüksek ama fonksiyon ve içerik aynı, sonuçta ikiside gaz 😉
Sabah kahvaltısında menemen ve çay, arada çay kahve, akşama tekrar yemek, sucuk vs. çay sadece 1 TL maliyet. Ama diğerinde nerdeyse 30TL bu gereksiz bir harcama.
Tavsiyem aldığın diğer şeyleri elinde tut ama ocağı geri gönder, yerine çakmak gazıyla çalışan kamp ocağından al.
Tavsiye için teşekkürler, iyi bir tane alacağım. araçta sabit bir şekilde dursun istiyorum.Nurgaz kamp ocağı, nurgaz tencere tava seti ve nurgaz çaydanlığı aldım. Süper bir set oldu. şiddetle tavsiye ederim. Sırt çantasına sığıyor, çok hafif ve çok hızlı pişirme yapıyor.