hepsiburada.com indirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OkNisT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(link)
658,43 TL bana uygun geldi. Bu aleti almak istiyorum ama kesinlikle ihtiyacım yok. Bakalım akşama almış olabilirim. 👎
Shimano Stradic Ci4+ 2500Hg Fb aldınız mı merak ettim... Bende almayı düşünüyorum... Aldıysanız ilk izlenimleriniz benim için bir fikir verebilir.

Yakışır Abdullah abime.. 🙂
Exage'i 2 yıldır kullanıyorum Taha ... Geçen rulmanını değiştirdim... Ayrıca klavuz telinin yayını da değiştim. Ama hala 1-2 milim az kapanıyor her seferinde elle kaktırıyorum 🙂 Yani aksayan parçalar değişti benim makine hala topallıyor 🙂 Shimanonların hep bu bölgelerinde problem yaşıyorum. Belki üst sorun olmaz 🙂 Gerçi o kadar kapanıp açılmaya ne dayanır ki 🙂

Exage'i 2 yıldır kullanıyorum Taha ... Geçen rulmanını değiştirdim... Ayrıca klavuz telinin yayını da değiştim. Ama hala 1-2 milim az kapanıyor her seferinde elle kaktırıyorum 🙂 Yani aksayan parçalar değişti benim makine hala topallıyor 🙂 Shimanonların hep bu bölgelerinde problem yaşıyorum. Belki üst sorun olmaz 🙂 Gerçi o kadar kapanıp açılmaya ne dayanır ki 🙂
Valla abi bende bir hyperloop vardı 2 yıl bir fiil hor kullandım hiçbir skntisi yoktu kaşıntı tuttu misina klavuzunu yağladım sonra yaglarken tel dikkatimi çekti meraktan söktüm söküş o söküş bi daha iflah olmadı.. 🙂

Back