Hereke - Dilovası - Muallimköy - Eskihisar - Darıca - Bayramoğlu Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sabora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün Gece Balık seyrek ve çok nazlıydı. 25 cm altı suya iade edildi. 4 tanesi 30cm üstü. 8 tanesi 27-30 cm arası toplam 13 balık alıkondu,misafir edildi,dolapta istirahate alındı ..Tutulan en büyük ve en küçük balık resimlerde mevcut.Herkese rastgelsin ...
Allah işini rast getirsin Akif abim, saygılar selamlar.

İş sonrası , iftar öncesi Nasibimizde bunlar varmış. 20 dakikaya ancak bunları sığdırabildim. Balık hem açık hemde deli mayın gibi yanlız geziyor. Bu arada SLALOM a alternatif derin dalarlı sahtelerin denemesini yapmış oldum. Spro ikuru minow 95 ve 115 denendi (Aksiyonu-daları ve avcılığı iyi. Erimi vasat) Balıklar erim veya renk avantajının getirisi olsa gerek 115boy -20 gramla alındı.

DİŞLİ 2.jpg

İş sonrası , iftar öncesi Nasibimizde bunlar varmış. 20 dakikaya ancak bunları sığdırabildim. Balık hem açık hemde deli mayın gibi yanlız geziyor. Bu arada SLALOM a alternatif derin dalarlı sahtelerin denemesini yapmış oldum. Spro ikuru minow 95 ve 115 denendi (Aksiyonu-daları ve avcılığı iyi. Erimi vasat) Balıklar erim veya renk avantajının getirisi olsa gerek 115boy -20 gramla alındı.

91830 dosyayı görüntüle
Maaşallah...

Back