Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkese selamlar öneriye ihtiyacım var

gencoglu

Yeni Üye
Adı
Kerem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese iyi forumlar. Babamın doğum gününün yaklaşması vesilesiyle bu siteye yolum düştü. Kendisi uzun yıllardır amatör olarak hobi amacıyla İstanbul boğazında ve Baraj gölleri başta olmak üzere birçok tuzlu ve tatlı su avlaklarında olta ile balık avcılığı yapıyor. Boğazda çoğu zaman istavrit için at çek yapıyor fakat mevsimine göre büyük balık için de yemli veya at çek şeklinde avlanmayı seviyor. Tatlı suda ise yayın, sazan, turna ve diğer büyük balıkları hedefleyecek şekilde dip veya gezer dediğimiz şamandıralı sistemi hazırlıyor. Esas soruma gelecek olursam; Babamın çok vakti ve imkanı olmadığı için olta kamış vs inceleyecek veya satın alacak zamanı olmadı. Elinde olan bir adet oltasını her yere giderken kullanıyor. Benim de her ne kadar ilgilendiğim bir hobi olsa da işin detayından anlamıyorum sıfır bilgi ile inceleme yapıyorum. Sizlerden hem boğazda denizde hem de tatlı suda kullanabileceği hem küçük balığı hem büyük balığı çekebileceği, kullanışlı olan ve maddi açıdan tuzlu olmayan malzeme önermenizi rica ediyorum. Detaydan anlamadığım için ne isteyeceğimi net olarak bilmiyorum ama hem makine hem de kamış hem de daha ne lazım olursa önerirseniz sevinirim.